Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
januari 0 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 5
Bestuur 
Evenementen Commissie  Algemeen Lid  Info?
Scheidsrechter Commissie  Algemeen Lid  Info?
Scheidsrechter Commissie  Algemeen Lid  Info?
Sponsor Commissie  Algemeen Lid  Info?
Sponsor Commissie  Algemeen Lid  Info?
header1.jpg header2.0.jpg MB4 - Alecto.jpg roomburg alecto.jpg vincent bijgesneden.jpg
Nieuwsoverzicht - ( APP )
De eerste 4 Roomburg CS+-ers zijn geslaagd. Gefeliciteerd!
 
29-11-2015 | 
Op 1 en 29 november hebben 4 Roomburg scheidsrechters hun CS+ examen met goed gevolg afgelegd. Vincent, Mark, Koen en Amos: Van harte gefeliciteerd! Robert van Renesse: heel erg veel dank voor alle begeleidingen en inspirerende theorie avonden. Dit betekent dat er weer plek is voor nieuwe kandidaten. Wil je ook CS+ scheidsrechter worden? Laat het weten via scheidsrechters@roomburg.nl Er staan 2 bondsscheidsrechters klaar om met je aan de slag te gaan. Scheidsrechterscommissie Roomburg
 
Heren 1 toch Herbstmeister
 
29-11-2015 | 
ondanks pijnlijke 1-0 nederlaag (strafbal) uit tegen Hilversum!
 
Nieuwsoverzicht - ( ALGEMEEN )
Mededeling van de tuchtcommissie
 
28-11-2015 | 

De tuchtcommissie van Roomburg heeft speler Celsa Waisvisz een speelverbod voor de eerstvolgende twee competitiewedstrijden van haar eigen team opgelegd. Hiervan is één wedstrijd voorwaardelijk met een proeftijd tot aan het einde van seizoen 2015-2016.

Deze straf is opgelegd vanwege de rode kaart in de wedstrijd Roomburg D3 – DSHC D2 van 22 november jl.

Namens de tuchtcommissie,
Robert-Jan van Ette

 
Nieuwsoverzicht - ( VETERANEN )
Verslag Gouda uit VetC
 
25-11-2015 | 
Verslag VetC Gouda A - Roomburg C Oude stoomlocomotief komt op gang!!

De trouwe lezers van de verslagen van VetC zullen denken, die mannen verliezen alleen maar dus die gaan stilletje in een hoekje hun wonden likken en worden ook geen verslagen meer geschreven. Ok, inderdaad waren er even geen verslagen maar dat kwam omdat focus helemaal lag op; hoe gaan we weer eens winnen. Naast een gelijkspel tegen Barendrecht werd er verder stevig verloren in alle andere wedstrijden. 

Maar er kon zeker niet gezegd worden dat het niet goed ging, langzaam werd het duidelijk op welke punten het steeds fout ging. Teveel strafcorners tegen, problemen met het uitverdedigen, snel omschakelen kost moeite, aanvallend weinig rendement! Werd er een gescoord door de tegenpartij dan waren we de kluts even kwijt en werd er te snel weer gescoord. Halverwege de tweede helft liepen we steeds in het mes omdat we dan echt overlopen werden door vaak toch een jongere ploeg!

En het mooiste is dat we op nagenoeg alle punten verbetering aan het boeken zijn!
En waar resulteerde dat in; Jaja, afgelopen zondag wonnen we onze eerste 3 punten. Het kon niet uitblijven. Tegen Gouda werd met maar liefst 0-2 gewonnen. Als het moest gebeuren, was het wel tegen Gouda want al werden zij vorig jaar eerste in de poule, zij verloren dat jaar maar twee wedstrijden jaja van ons!

Omdat deze verslagen ook gelezen worden door onze tegenstanders,( ik wilde bijna terroristen schrijven) kunnen we verder geen enkele informatie geven hoe we dat nou voor elkaar hebben gekregen, ik snap dat jullie reuze benieuwd zijn. Natuurlijk kun je ons in de wandelgangen gewoon aanspreken en vragen en dan zullen we het ook vertellen met enige trots. Gelijk daarbij gezegd hebbende natuurlijk het niet in de media verder te verspreiden. Zondag doen we ons kunstje in 2015 voor het laatst, om 14.45 thuis tegen Westland. Ook nu gaan we weer voor de volle winst! Alhoewel Westland thuis, altijd moeilijk!! Joost 
Nieuwsoverzicht - ( ALGEMEEN )
.LISA App en Mijn Roomburg: Contact!
 
25-11-2015 | 

Roomburg wil persoonlijke zaken graag persoonlijk met je communiceren. Dit betekent, dat Roomburg wil weten hoe zij met je kan communiceren. En dat verandert nog wel eens. Een ander e-mail adres, een nieuw telefoonnummer, een verhuizing.

Een verhuizing moet je schriftelijk doorgeven aan de ledenadministratie, maar je e-mail adressen en telefoonnummers kun je zelf aanpassen via de website of de Roomburg App. Neem dus even de tijd om het te controleren en eventueel aan te passen, het is reuze eenvoudig!


Op de PC:

  • Ga naar www.roomburg.nl
  • Klik rechtsboven op de grote blauwe knop met LOGIN er op
  • Login met lidnummer en wachtwoord. Het lidnummer vind je op de factuur. Het wachtwoord kun je eventueel opvragen via ‘Inloggegevens vergeten? Klik dan hier’. Er wordt dan een wachtwoord gemaild naar het bekende e-mail adres.
  • Klik in de LISA Team omgeving rechtsboven op ‘Profiel’ en dan op ‘Bewerk’. 


In de Roomburg App:

  • Open de Roomburg App
  • Klik rechtsonder op ‘meer…’ en op het volgende scherm op ‘Profiel’
  • Klik rechtboven op ‘Wijzig’


Je kunt dan telefoonnummers en e-mailadressen aanpassen voor degene waarmee je bent ingelogd. En natuurlijk een mooie profielfoto toevoegen.


Zorg dat je bereikbaar bent voor je teamleden en de club!

 
Nieuwsoverzicht - ( TOPHOCKEY MANNEN )
Roomburg H1-Naarden H1: 3-2
 
23-11-2015 | 

Wat een dag, wat een wedstrijd. Of het nou de beste ooit was waag ik te betwijfelen maar spannend was ’t wel en uiteindelijk trokken we ‘m gewoon over de streep. Wist u trouwens dat wij sinds november 2014 niet één thuiswedstrijd hebben verloren? Da’s dus best een prestatie! Ik heb een makkie vandaag, want de mini’s van de week, Bram en Boris, schreven een mooi verslag dat ik hierin verwerk.


Naarden bleek een stug team dat compact en defensief speelde, loerend op de counter. Hun keeper was overigens zijn helm vergeten (hoe krijg je dat voor elkaar??? Als keeper???) maar oplossingsgericht als ik ben, bood ik direct de mijne aan. De volgende keer dat ik zelf weer eens onder de lat sta, is dat dus met een helm die z’n debuut heeft gemaakt in het eerste klasse Heren hockey. Als ik daar niet beter van ga keepen, dan weet ik het ook niet meer! Los nog van de nul punten, kwam Naarden ook niet helemaal ongeschonden uit de strijd, want één van hun spelers moest voortijdig de wedstrijd verlaten met een gebroken vinger. Een ongelukkig botsing met een stick veroorzaakte dit; uiteraard wensen wij hem een spoedig herstel.


Bij het fluitsignaal voor de eerste helft was het nog aardig weer, maar dat veranderde al snel in een hevige bui met keiharde hagel. Hockey is niet voor watjes, dus er werd gewoon door gespeeld. Gelukkig had Naarden een gele bal, want een witte werd wat onzichtbaar op dat behagelde veld. Als eerste een stukje uit het verslag van de mini’s:


"Vandaag mochten wij, Bram en Boris, van E7 als mini’s van de week, in de keuken kijken van onze trots: Heren 1. We werden aller hartelijkst ontvangen door Marvin, de manager van Heren 1. Ze legde ons helemaal uit wat er vandaag op het programma stond. We kregen een heel gaaf T-shirt en een kaart met alle namen en foto’s van de spelers van Roomburg daarop. We kregen een zakje snoep (voor in de dug out) en daarna kwam de trainer/coach van Heren 1 ons een hand geven. Ook de spelers van Heren 1 kwamen bij ons langs en vroegen allemaal hoe we gisteren hadden gespeeld. Daarna liepen we samen met hun het veld op. We droegen alle twee een stoeltje mee zodat we de wedstrijd goed konden gaan volgen. De mannen moesten eerst inspelen, Wauw: wat kunnen zij hard pushen, flatsen en slaan, echt gaaf om van dichtbij mee te maken.


Samen mochten wij de aftrap doen, we omspeelden alle spelers van Naarden (tegenstander) en stonden voor de goal. Bram haalde keihard uit op de paal. Als dit maar geen voorbode van de wedstrijd gaat worden dachten we nog. Toen begon de wedstrijd. Vanwege het slechte weer (hagel/regen) mochten we in de dug out bij de trainer en spelers zitten! Dat is echt indrukwekkend om te mogen doen. De spelers moeten zich ookop de bank goed concentreren, dus je mag niet veel praten (wel fluisteren). Er wordt veel gecoacht en geroepen vanuit de dug out, je merkte echt dat ze een belangrijke wedstrijd speelden. Roomburg kwam op 0-1 achter te staan, gelukkig scoorden we snel de gelijkmaker.”


Tot het doelpunt voor Naarden speelden wij afwisselend goed hockey met mooi opgebouwde aanvallen en wat paniekerig hockey met iets te veel foutjes. Toch hadden wij de betere kansen, die we echter niet wisten te verzilveren. Na het tegendoelpunt pakten wij het op en rukten op richting hun cirkel. Via een goede aanval waarbij Zout Wout inpasste, was het Bou (alle spelers met ‘ou’ in de naam... dat kan geen toeval zijn) die vanaf kop cirkel hard uithaalde en de stand gelijk trok. Dit was tevens de rust stand waarbij Bas met een waanzinnige redding op een Naardense spits die alleen voor hem opdook, voorkwam dat wij met een achterstand gingen rusten.


Vervolg verslag mini’s:

"Het ging op en neer, waarbij Roomburg kansjes kreeg, maar Naarden ook. Gelukkig maakte Roomburg 2-1. Een tijdje later werd het 2-2. Er was uiteindelijk nog 2 minuten te spelen, een prachtige hoge bal van een van de Roomburg verdedigers ging in een keer richting de cirkel van Naarden. Op voor ons onnavolgbare wijze pakte de spits van Roomburg de bal uit de lucht, omspeelde twee mannetjes en haalde keihard met zijn backhand uit. Wat een treffer, keihard hoog in de hoek, de keeper van Naarden in verbazing achterlatend. Klasse gespeeld. Daarna mochten we nog met de mannen een rondje rond het veld lopen onder applaus van de supporters die het weer durfde te trotseren. We hebben van alle spelers een handtekening op ons shirt. Hartistikke bedankt Heren 1 en hopelijk blijven jullie het zo goed doen, in ieder geval twee die hard supporters erbij! Bram/Boris”


De 2 – 1 na de rust ontstond na een goede interceptie van Wout. Do nam de bal snel, passte Zout aan die ‘m in één keer doortikte. Hatseflats. Hierna moest Naarden wel aanvallender gaan spelen en er ontstond een gevecht om elke vierkante meter, waarbij zowel wij als zij meerdere kansen creëerden. In eerste instantie kwam Naarden weer langszij na een SC-variant. Dit duurde echter niet langer dan 3 minuten want met nog 2 minuten te spelen was het Dylan die met een magnifiek backhandschot ons weer op voorsprong zette. En daar bleef het bij waarmee wij onze koppositie consolideren.


Na deze winst wordt de toto nog steeds aangevoerd door Puck van Gasselt, maar die wordt op de hielen gezeten door zo’n beetje de hele familie Mattie (-_-) maar ook door Leo Snaar en Lucas Walraven. Het blijft spannend daar.


De foto’s van Leon Harting (die daar ook maar in die hagelbui zat...held!) zullen binnenkort te bewonderen zijn via de link: https://www.flickr.com/photos/momentsapartsport/albums


Hierna konden wij ons in een heerlijk warm clubhuis overgeven aan de stampende muziek van Doule U productions en het beerpong toernooi. Het is mij ontgaan of er teams van Heren 1 meededen en zo ja, hoe zij het er van af gebracht hebben, maar wel weet ik dat aan het einde van het TD door zowel Dames als Heren 1 de bezems ter hand zijn genomen, hopelijk een proper clubhuis achterlatend.


Volgende week spelen ook wij onze laatste wedstrijd en wel uit op Hilversum. Dat wordt geen sinecure, ook al bungelt Hilversum helemaal onderaan de lijst. Wij gaan er voor om als koploper de broodnodige winterstop in te gaan en kunnen uw support daarbij goed gebruiken.


Tot volgende week!

MG / 23-11-15

 
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
Verslag Mini's van de week H1
 
23-11-2015 | 
Verslag(je) van Bram en Boris, Jongens van E7, mini’s van de week heren 1 d.d. 22 november 2015
 
Vandaag mochten wij, Bram en Boris, van E7 als mini’s van de week, in de keuken kijken van onze trots: Heren 1.
We werden aller hartelijkst ontvangen door Marvin, de manager van Heren 1. Ze legde ons helemaal uit wat er vandaag op het programma stond. We kregen een heel gaaf T=-shirt en een kaart met alle namen en foto’s van de spelers van Roomburg daarop.
We kregen een zakje snoep (voor in de dug out) en daarna kwam de trainer/coach van Heren 1 ons een hand geven. Ook de spelers van Heren 1 kwamen bij ons langs en vroegen allemaal hoe we gisteren hadden gespeeld. Daarna liepen we samen met hun het veld op. We droegen alle twee een stoeltje mee zodat we de wedstrijd goed konden gaan volgen. De mannen moesten eerst inspelen, Wauw: wat kunnen zij hard pushen, flatsen en slaan, echt gaaf om van dichtbij mee te maken. Samen mochten wij de aftrap doen, we omspeelden alle spelers van Naarden (tegenstander) en stonden voor de goal. Bram haalde keihard uit op de paal. Als dit maar geen voorbode van de wedstrijd gaat worden dachten we nog. Toen begon de wedstrijd. Vanwege het slechte weer (hagel/regen) mochten we in de dug out bij de trainer en spelers zitten! Dat is echt  indrukwekkend om te mogen doen. De spelers moeten zich ook  op de bank goed concentreren, dus je mag niet veel praten (wel fluisteren). Er wordt veel gecoacht en geroepen van uit de dug out, je merkte echt dat ze een belangrijke wedstrijd speelden. Roomburg kwam op 0-1-0 achter te staan, gelukkig scoorden we snel de gelijkmaker. Het ging op en neer, waarbij Roomburg kansjes kreeg, maar Naarden ook. Gelukkig maakte Roomburg 2-1. Een tijdje later werd het 2-2. Er was uiteindelijk nog 2 minuten te spelen, een prachtige hoge bal van een van de Roomburg verdedigers ging in een keer richting de cirkel van Naarden. Op voor ons onnavolgbare wijze pakte de spits van Roomburg de bal uit de  lucht, omspeelde een mannetje en haalde keihard met zijn backhand uit. Wat een treffer, keihard hoog in de hoek, de keeper van Naarden in verbazing achterlatend. Klasse gespeeld. Daarna mochten we nog met de mannen een rondje rond het veld lopen onder applaus van de supporters die het weer durfde te trotseren. We hebben van alle spelers een handtekening op ons shirt. Hartistikke bedankt Heren 1 en hopelijk blijven jullie het zo goed doen, in ieder geval twee die hard supporters erbij!
Bram/Boris
 
Nieuwsoverzicht - ( SENIOREN )
Roomburg H2–Hurley H5
 
23-11-2015 | 

De afgelopen tijd bekroop steeds vaker de behoefte om de verrichtingen van Roomburgs hoofdact te vergelijken met een digimon. Een aantal dagen geleden trok ik de stoute, en ietwat nerderige, schoenen aan en opperde deze gelijkenis. Een hartgrondig uitlachen werd mijn deel. Ik werd wel gesterkt door de gedachte dat deze hoon niets te maken had met de vergelijking an sich, maar met het feit dat ik Digimon noemde. "Digimon, haha, waarom kom je, hahaha, nou weer met dat, haha, net-niet-Pokemon”, was zijn zijn verklaring voor het lachen. Nu heb ik de dringende verklaring u uit te leggen, waarom H2 wel op Digimon lijkt en niet Pokemon.

Allereerst dan maar de ontkrachting. Voor de jongeren en leken onder ons een Pokemon is een beestje dat door hard en veel trainen en wedstrijden oefenen, kan evolueren (door veel kinderen foutief uitgesproken als evalueren). Dit evolueren impliceert een groter, sterker en beter worden. U begrijp inmiddels al waar de vergelijking spaak loopt zeker als u op de hoogte bent van de wedstrijd van vorige en die van deze week.

Dan Digimon, u weet wel, net-niet-pokemon, maar dan heel anders. Digimon trainen ook wel en vechten ook soms, maar to train them is not the goal. Digimon zijn, net als Pokemon, in beginsel lieve kleine schattige beestjes. Net als bij Pokemon heben Digimon bepaalde eigenschappen vanuit een bepaalde aard. Echter, dames en heren, de crux zit erin dat Digimon niet evolueren, maar digivolven en dit is niet een beter worden door training, maar een verandering door gemoedstoestand. Zo kunnen zij dus heel goed worden, maar ook heel slecht en oncontroleerbaar. Zie hier de gelijkenis met H2.

Na een scherpe start van Hurley en een efficiente 2-0 achterstand voor ons, kwam de ware aard van het beestje omhoog aan het begin van de tweede helft. Zelfs nadat alle corners door hun retesnelle uitloop onschadelijk waren gemaakt, wisten wij terug te komen tot 2-2, maar het derde doelpunt was weer een voorbeeld van een digivolv de verkeerde kant op. Zo ook het eerste doelpunt en vele ander momenten waar geen doelpunten uit voortkwamen. Helaas blijft dit toch een beetje de strekking van de afgelopen weken en mooi huiswerk voor de winterstop. Onze wedstrijden zijn een aaneenschakeling van heel veel ijzersterke momenten en net te veel individuele momenten van zwakten, op de verkeerde momenten, op de verkeerde plaatsen en zo lag er om 11:00uur een mooie pot op de mat, maar helaas weer zonder punten.
De laatste pot mogen we er alles aandoen om alsnog punten te pakken tegen de koploper om 10:45uur op Amsterdam. Daarna zal een deel van ons onder het pseudoniem Roomburgs Eerste de oranjeblauwe vlag verdedigen in de zaal en de rest gaat genieten van een welverdiende winterslaap.

 
Nieuwsoverzicht - ( TOPHOCKEY VROUWEN )
Roomburg D1 - Pijnacker D1: 3-4
 
23-11-2015 | 

Het beloofde een mooie zondag te worden ondanks het gure weer. D3 en H2 speelden voor ons en na onze wedstrijd trok H1 ten strijde, waarna iedereen lekker los kon op het laatste TD van dit jaar. Het TD was zoals altijd een groot succes, maar jammer genoeg was het nou niet echt een goed weekend voor de selectieteams. Alleen heren 1 kon met de overwinning op zak met de voetjes van de vloer!

Even terug naar onze eigen wedstrijd. Wij konden ons de wedstrijden van vorig jaar tegen Pijnacker nog maar al te goed herinneren. Heel fel, niet altijd even plezierig en vooral veel blessures aan onze kant. De afspraak die we met elkaar gemaakt hadden na het verlies van Catwijck, was om tot de winterstop alles op alles te zetten om alle wedstrijden te winnen. Dus ook van Pijnacker, hoewel we wisten dat het een pittige wedstrijd zou worden.

We hadden enthousiaste support van ME1 die ook weer een prachtig spandoek gemaakt hadden en ons heel luid aanmoedigden. Karijn was weer bereid in te vallen waarvoor natuurlijk weer zeer veel dank!

Pijnacker begon meteen na de afslag druk te zetten en zoals wel vaker, begonnen wij niet scherp. Achterin stond de verdediging niet lekker en al heel snel kon Pijnacker 0-1 maken. Na nog een aantal aanvallen van hun kant, kregen wij gelukkig meer ruimte en na een mooie bal van Mies kon Fien de stand op 1-1 te brengen. Daarop kreeg Pijnacker weer de smaak te pakken en via hun zeer snelle spits werd het 1-2. Niet veel later creëerde Lies een strafcorner die Noor uit een onmogelijke hoek wist te verzilveren. Zo stonden we weer gelijk. Na nog 2 strafcorners in ons voordeel, die we niet goed uitspeelden, en talloze doelpogingen die er maar niet ingingen, kreeg Pijnacker nog een kans en die was raak, 2-3. Zo gingen we met een onnodige achterstand de rust in. We begonnen de eerste helft matig met veel balverlies en onnodige slordigheden maar we hadden met name in het tweede gedeelte van de eerste helft, veel meer balbezit, veel meer kansen maar de dames van Pijnacker scoorden wel en wij niet.

En dat beeld veranderde weinig in de tweede helft. Weliswaar stond onze verdediging beter en kreeg het middenveld ruimte om op te bouwen, het lukte maar niet de bal bij Pijnacker in het goal te krijgen. We kregen kans op kans en ook nog een aantal strafcorners, maar de stand bleef in het voordeel van Pijnacker. Uiteindelijk wist Jans na een mooie bal van Anne naar Karijn de score op 3-3 te brengen. Wat ons betreft was het slechts een kwestie van minuten voordat het bevrijdende winnende doelpunt zou vallen. Helaas viel dat uiteindelijk wel , maar tot onze verbijstering aan de kant van Pijnacker. In de allerlaatste minuut kregen wij een totaal onbegrijpelijke strafcorner tegen wegens praten en zoals het dan gaat in dergelijke wedstrijden, die ging er wel in. Zo was het bij het eindsignaal 3-4. Verslagen stonden wij daar, met lege handen. We hebben de tweede helft laten zien dat wij de sterkere ploeg waren maar Pijnacker heeft de paar kansen die het kreeg wel benut en wij niet. Natuurlijk kunnen we de oorzaak van deze pijnlijke en kostbare nederlaag bij externe factoren leggen, maar dat is te makkelijk en ook niet helemaal eerlijk. Wij hebben vooral de tweede helft verzorgd en netjes hockey laten zien, maar dat is op dit moment niet genoeg. Het ontbrak aan geloof, aan beleving, aan spirit en dat kunnen we zondag tegen Castricum hopelijk goed maken door er volle bak tegenaan te gaan en met 3 punten thuis te komen.

We danken ME1, alle supporters, de arbitrage, Erwin voor het filmen en Karijn voor het invallen. We wensen de speelster van Pijnacker die en bal tegen haar hoofd kreeg veel beterschap. We hopen dat het meevalt en dat zij snel weer op de been is.

Volgende week hebben wij onze laatste wedstrijd uit tegen Castricum. Het is niet echt in de buurt maar u bent natuurlijk van harte welkom om ons aan te moedigen!

Namens staf en speelsters van D1,

LvG

 
Nieuwsoverzicht - ( ZAALHOCKEY )
Zaalhockey programma bekend
 
22-11-2015 | 
District Zuid-Holland heeft het zaalhockey programma gepubliceerd op KNHB Standenmotor-Zaal. Het programma zal morgen ook op onze site staan onder Zaalteams-Roomburg. Publicatie in onze app laat langer op zich wachten.
 
Nieuwsoverzicht - ( APP )
Heren 1 wint weer
 
22-11-2015 | 
en is daarmee officieel een kalenderjaar (sinds november 2014) ongeslagen thuis!!! Dank thuispubliek.
 
Nieuwsoverzicht - ( SCHEIDSRECHTERSCOMMISSIE )
41 Scheidsrechters erbij. Gefeliciteerd!
 
21-11-2015 | 
De afgelopen 3 weken hebben weer 41 leden en ouders gezwoegd op het Club scheidsrechters examen.

 
Maar liefst 26 ouders, 13 senioren en 2 junioren zijn glansrijk geslaagd. Het aantal fouten lag dit keer erg laag, waarbij zelfs een aantal cursisten het examen met 0 fout heeft afgerond.

Super gedaan en allemaal van harte gefeliciteerd!


Dit betekent dat het aantal seniorleden zonder CS-kaart is gedaald naar een historische 26 senioren.
In maart 2016 volgt voor hen een laatste kans om dit jaar het examen te halen.

Wij zijn SUPERtrots op de teams waarvan iedereen haar/zijn kaart heeft: H01, H02, H3, H05, HVA, D01, D02, D03, D04, D05, D10, DVB en DVC. 


René Koffeman, opleidingscoördinator Roomburg

Jeannet Koomans, voorzitter Scheidsrechterscommissie Roomburg
 
Nieuwsoverzicht - ( VAN HET BESTUUR )
Wintersluiting
 
19-11-2015 | 
Beste leden het is weer zover, de winterstop in zicht.

Het clubhuis is gesloten vanaf maandag 30 november tot en met zondag 14 februari.
Vanaf 15 februari is het clubhuis weer open tijdens de normale openingstijden.
 
Het weekend van 5/6 december is een reserveweekend. Als er wedstrijden worden verplaatst naar dit weekend zal het clubhuis gewoon open zijn.
 
Indien er animo is om al vanaf 1 februari op dinsdag of donderdag te trainen, mail dit naar bar@roomburg.com. Afhankelijk van het aantal teams dat weer gaat trainen zal er gekeken worden of het opportuun is het clubhuis en de bar eerder te openen.

M.v.g.
Het Bestuur
 
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
Inloop Keeperstraining Jongste Jeugd
 
12-11-2015 | 

KEEPERS INLOOPTRAINING JONGSTE JEUGD
Op vrijdagmiddag is er een inlooptraining voor kinderen van de jeugd om kennis te maken met het keepen. Alexander Wendt verzorgt de trainingen.

Sta jij komende zaterdag in het doel en wil je weten wat je precies moet doen met die schuimpjes aan je benen? Kom dan gezellig trainen op vrijdag. Je hoeft je niet aan te melden.

Trainingstijd: E jeugd: van 15.30 u - 16.15 u

We willen op tijd starten dus zorg ervoor dat je om 15.30 uur met je met spullen aan op het veld staat. Vraag bij jouw coach/begeleider de sleutel van de locker, zodat je zelf bij je spullen kan.  

 
Nieuwsoverzicht - ( SCHEIDSRECHTERSCOMMISSIE )
Nieuwe zaalhockeyregels: weer 6 tegen 6, groen is tijdstraf
 
9-11-2015 | 

Het is alweer bijna tijd om de zaal in te gaan. De spelregelwijzigingen dit zaalhockeyseizoen zijn: 

- Bitje is verplicht

- Er wordt 6 tegen 6 gespeeld

- Een groene kaart is een tijdstraf van 1 minuut

- Een vrije push bij de cirkelrand wordt genomen op de plaats van de overtreding. Voordat de bal de cirkel in wordt gespeeld, moet deze 3 meter rollen, door een tegenstander zijn geraakt of tegen de balk zijn gespeeld.

- Een speler die in balbezit is, mag niet worden opgesloten in de hoek of aan de zijbalk door tegenstanders met hun stick plat op de grond.

- Een keeper mag maximaal 2x worden gewisseld.


Lees alles nog eens na op:

https://hockey.nl/nieuws/zaalhockey/nieuwe-zaalhockeyregels-weer-6-tegen-6-groen-is-tijdstraf/
 
Nieuwsoverzicht - ( ZAALHOCKEY )
Instructies gebruik zaaltrainingshallen
 
29-10-2015 | 
Voor het gebruik van de verschillende hallen is het van belang dat de balken en doelen goed geplaatst worden en weer goed worden opgeruimd. Daarnaast hebben we spelregels voor het gebruik van de trainingsballen. In de bijlage wordt per hal aangegeven hoe alles moet gebeuren. De volgende hallen/zalen worden behandeld:
- De Does
- De Bloemerd
- De Klaverhal
- De Eendenkooi
- Gymzaal Bonaventura College
Voor adressen van deze (en alle competitie) hallen zie onder Zaalhockey / Informatie zalen.
 


Zaaltrainingsschema
 
23-10-2015 | 
Voor Junioren (11-tallen) en Jongste Jeugd (8- en 6-tallen) is het trainingsschema voor november gereed. Net als vorig jaar maken we gebruik van 5 accommodaties. Dit jaar gaan ook de 6-tallen zaalhockeywedstrijden spelen. In totaal moesten we voor 50 zaalteams trainingsruimte en trainers inplannen. En dat is gelukt!

Helaas zal het onvermijdelijk zijn dat we in de loop van november hier en daar nog wat moeten wijzigen. Veelal zal dat veroorzaakt worden door beschikbaarheid van trainers. We doen uiteraard ons best dit tot een minimum te beperken.

Zaalcommissie / TC
Ko Baart / Alexander Drijver
Ad Usman / Lizelotte Wolter
 


Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. En Roomburg heeft veel te bieden.

Ook sponsor worden?