Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
april 100 %
mei 65 %
juni 0 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 4
Bestuur 
Junioren Commissie  Lijncommissaris AB lijn jongens  Info?
PIMS Commissie  Algemeen Lid  Info?
Scheidsrechter Commissie  Algemeen Lid  Info?
Scheidsrechter Commissie  Algemeen Lid  Info?

Molentoernooi

Wist-je-datjes Website

    Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. En Roomburg heeft veel te
bieden.

d1 (2).jpg MA1.jpg MB4 - Alecto.jpg roomburg alecto.jpg vincent bijgesneden.jpg
Nieuwsoverzicht - ( SENIOREN )
Data clubhuis gesloten
 
18-4-2014 | 
Beste leden,

Op zondag 20 april (1e Paasdag), zaterdag 26 april (Koningsdag) en zondag 27 april is het clubhuis gesloten.

Namens de Barcommissie,

Leo Snaar

 
Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Data clubhuis gesloten
 
18-4-2014 | 
Beste leden,

Op zondag 20 april (1e Paasdag), zaterdag 26 april (Koningsdag) en zondag 27 april is het clubhuis gesloten.

Namens de Barcommissie,

Leo Snaar

 
Roomburg op zoek naar keep(st)ers A & B
 
17-4-2014 | 

Voor het seizoen 2014-2015 is LHC Roomburg op zoek naar keepers voor verschillende teams in de Jeugd. Onze eerste teams spelen al enige jaren in de (sub)Topklasse en de verwachting is dat dit ook komend jaar het geval zal zijn, de tweede teams spelen meestal 1eklasse, de wedstrijdteams spelen meestal 2eof 3eklasse.

Heb jij volgend jaar nog de leeftijd om in de jeugd te spelen en wil je graag bij Roomburg keepen? Heb je geen ervaring maar lijkt het je mooi om te keepen meld je dan ook aan, dan gaan we kijken of je snel kunnen opleiden. Voor alle keepers is er mogelijkheid om mee te doen aan de keeperstrainingen!

Mail dan naarjuniorentc@roomburg.nl.

 
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
Geen trainingen vanaf 18 april t/m 2 mei
 
16-4-2014 | 
De trainingen voor de Jongste Jeugd gaan niet door vanaf vrijdag 18 april tot en met vrijdag 2 mei. De eerstvolgende training is dan weer op woensdag 7 mei. 
 
Sportiviteit en Respect!!!
 
15-4-2014 | 
We gaan richting de spannende ontknopingswedstrijden van het seizoen en daarbij willen we sportiviteit en respect bevorderen! Laten we hockey met elkaar leuk houden en er spannende en vooral sportieve wedstrijden van maken!!
https://www.youtube.com/watch?v=wctm4fgCWlw&feature=youtu.be
 
Nieuwsoverzicht - ( VETERANEN )
verslag VetB - Dordrecht HA. Alles samen!?
 
15-4-2014 | 
Vet B - Dordrecht A      Bijna alles samen!
Afgelopen zondag eindigden we na 2 x 35 minuten spelen met de brilstand, 0-0! Het ging echt helemaal nergens over, geen woorden verder aan vuilmaken zou je denken, maar dat zit anders in elkaar. Dan valt er van alles te bespreken, juist dan!

Alles kunnen we bijna samen. Samen fluiten we wedstrijden, samen draaien we bardiensten, samen vegen we hele clubhuizen en terrassen aan, samen eten we bitterballen en vlammetjes, samen doen allemaal nieuwe zakken in de vuilnistonnen, samen drinken we biertjes, samen ouwehoeren we over hockey, we trainen samen, rijden samen naar uitwedstrijden, we kunnen gezellig doen samen? Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het samen. 

Maar het liefst wat we doen is samen lekker hockeyen en dat is nou precies dat niet alle dagen lukt. En afgelopen  zondag was dat weer eens zo'n dag. Konden we de schuld het vorige week nog op een stuiterend waterveld schuiven, deze week was er geen enkele reden aan te wijzen en moeten we concluderen dat het echt nergens overging. Overdrijf je nu niet een beetje, ja misschien een beetje. Hier en daar ging het soms redelijk maar dat was sporadisch. Op een gegeven moment werd het ook duidelijk dat het ook niets meer ging worden, dat is ook zo'n bijzonder gevoel. Een hoop gedoe dat tot niets gaat leiden, ja wat dat betreft was het een bijzondere middag!

Oh wacht even, er schiet me iets te binnen, de tegenstanders die bakten er ook niets van, dat was het hem. We lieten ons helemaal meeslepen met dat dramatische niveau van de tegenstanders, daar was geen kruit tegen opgewassen, dat niveau was echt niet meer op te krikken, dat was het! Gelukkig konden we toch nog met een gerust gevoel de dag afsluiten en dat ging helemaal prima. Je moet het resultaat van een wedstrijd ook helemaal loskoppelen van het plezier dat we "samen" hebben, zouden meer mensen moeten doen!
Iedereen een gelukkige paashaas en tot over 2 weken, Groengeel uit, op gras dit keer. Joost

 
Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Sportiviteit en Respect!!!
 
15-4-2014 | 
We gaan richting de spannende ontknopingswedstrijden van het seizoen en daarbij willen we sportiviteit en respect bevorderen! Laten we hockey met elkaar leuk houden en er spannende en vooral sportieve wedstrijden van maken!!
https://www.youtube.com/watch?v=wctm4fgCWlw&feature=youtu.be
 
Trainingen Pasen en meivakantie
 
15-4-2014 | 
Beste spelers,

Vrijdag 18 april en maandag 21 april zal er niet getraind worden en is er 's avonds ook geen barbezetting. Van dinsdag 22 april tot vrijdag 25 april zal er gewoon getraind worden.  In de vakantie (de week vanaf 26 april) zal er door junioren- en jongste jeugdteams niet getraind worden.
Vanaf dinsdag 6 mei is het clubhuis weer regulier geopend en gaan alle trainingen weer door.

Hartelijke groet,
JC en TC
 
Nieuwsoverzicht - ( SENIOREN )
Roomburg D2 – Kampong D6 2- 4
 
15-4-2014 | 

Deze wedstrijd leek een kopie van de vorige wedstrijd tegen Kampong. Weer begonnen we positief aan de wedstrijd, vastbesloten om punten te pakken. Weer kwamen we door knullige doelpunten binnen een paar minuten op een 2-0 achterstand.

Na deze 2-0 achterstand werden we langzaam wakker en lieten we ons niet aan de kant zetten. Door goede combinaties en snel overspelen kwamen we mooi hun cirkel in en konden we de 2-1 maken. De aansluiting was er en we gingen vol goede moed de rust in.

Helaas hadden zij in de rust blijkbaar besloten om de wedstrijd niet meer uit handen te geven en dit resulteerde wederom in een goal binnen de eerste paar minuten. Wij bleven knokken, vastberaden op zoek naar de aansluitingstreffer. En deze wisten we ook te maken, via een snelle counter konden we de 3-2 binnen tikken.

Het is jammer dat de aansluitingstreffer niet leidde tot de gelijkmaker, maar tot een uitbouw van de voorsprong van Kampong. Via chaos in de cirkel maakten zij de 4-2 en gaven ons de genadeslag.

Komende twee weken hebben wij even rust. We kunnen ons mentaal herpakken en gaan dan weer vol goede moed de laatste wedstrijden tegemoet!

Liefs, Dames 2

 
Nieuwsoverzicht - ( TOPHOCKEY MANNEN )
Roomburg H1-VVV H1: 2-4
 
14-4-2014 | 

Het is en blijft een ingewikkeld gebeuren, dat hockey, waar zoveel meer bij komt kijken dan 22 spelers, een bal, een stick en een tegenstander. Om te winnen moet je meer doelpunten maken dan die tegenstander, tot zover is het een simpel verhaal. Maar om dat voor elkaar te krijgen moet je niet alleen fit zijn, een goede technische en tactische basis hebben, maar ook een winnaarmentaliteit, mentale veerkracht en collectieve vechtlust. En soms een beetje geluk. Als één van die noodzakelijke elementen afwezig is, wordt het een moeizaam verhaal. En daar waar het gemodder tegen Alecto nog verklaard kon worden door de stress van het moeten, was dat gisteren tegen VVV niet aan de orde. We hadden vrijuit kunnen en moeten spelen ongeacht het eindresultaat, maar de wedstrijd verzandde in een machteloos en slap duel waarbij wij VVV alle ruimte lieten om hun ding te doen en dat deden ze goed. Wij hadden er veel meer van moeten en kunnen maken; dat heeft niet alleen u maar ook wijzelf inmiddels wel verdiend en we zijn het enigszins aan onze stand verplicht.


 

Het was van meet af aan duidelijk dat het niet lekker liep. VVV gooide direct het gas er op en wist voortdurend een overtal te creëren waardoor de defensie erg onder druk stond. Wij leverden de bal wel heel makkelijk in en kwamen er nauwelijks uit. Binnen no-time openden zij de score via een onhoudbare tip-in. Onze passing was niet zorgvuldig genoeg waardoor VVV de bal makkelijk kon onderscheppen. Als wij een aanval wisten op te zetten, kwamen we niet veel verder dan hun 23-meter lijn waarna VVV de aanval overnam en massaal oprukte richting ons goal. Toch kwamen wij weer op gelijke hoogte nadat Bou een vrije slag snel nam en VVV niet voldoende afstand hield wat in een SC resulteerde. De enige speler van VVV die kleiner was dan 1.90, was de keeper en Jar maakte daar dankbaar gebruik van. Dat gaf ons moed en wij speelden met meer voorwaartse druk waaruit nog een aantal niet benutte kansjes voortkwamen. VVV liet zich echter niet terug dringen en bleef volop in de aanval. Door het te vroeg uitlopen bij een SC voor hen moesten wij deze met 3 man en Bas verdedigen, maar dat leek goed af te lopen, ware het niet dat, nadat de bal op de lijn was gestopt, de rebound op het lichaam van E. belandde (auw… dat bleek een gemene blauwe plek na afloop) waardoor er dit keer niet anders dan tot een SB kon worden besloten. Die zat en het was een behoorlijke domper om op achterstand de rust in te gaan.


 

Nu hebben wij al veel vaker een achterstand goed weten te maken, maar dat was dan wel in wedstrijden waarbij wij de boel dicteerden, maar waar alleen het afmaken nog even niet wilde lukken. In deze wedstrijd was dat een heel ander verhaal. ’t Leidse opportunistische lef, het flitsende en aanvallende spel wat ons typeert was ver te zoeken in de eerste helft en hoewel niets onmogelijk is, leek het er niet op dat wij dat zouden kunnen omdraaien. Het leek wel alsof iedereen massaal de stekker uit de energievoorziening had getrokken. Dat gevoel werd al snel bewaarheid, want wij begonnen de 2ehelft met het inleveren van de bal. Toch behaalden wij een SC door een fout van VVV en was die er wel in gegaan, dan had dat wellicht nog de wedstrijd om kunnen gooien, maar de mini-keeper van VVV stopte deze. Doordat de scheidsrechters wel erg makkelijk mee gingen in het geappeleer van VVV (wat overigens verder niets te maken had met ons eigen spel) moest een van ons met geel even zitten na een, volgens VVV, te hoge aanname van een scoop. En het curieuze van het geheel was dat wij, in een ondertal situatie, ineens een tandje bij zetten en wel volle bak met vuur en passie ten strijde trokken en in 5 minuten meer kansen wisten te creëren dan in de hele wedstrijd er voor. Het gaf op de bank de hoop dat als we deze strijdlust vast konden houden, we toch nog de wedstrijd zouden kunnen kenteren in ons voordeel. Niets bleek minder waar helaas, want nadat we weer compleet waren liep VVV door een benutte SC en een doelpunt uit tot 4 – 1. Zoals iemand op de bank zei: "ik ben ff uitgezoomd nu”. Uit een aanval via Bou waarop door Jar en/of Dylan een SC versierd werd kwamen we nog terug tot 4 – 2. De laatste fase werd wat onaangenaam door fysieke overtredingen van VVV die met man en macht hun voorsprong verdedigden en het regende dan ook gele kaarten. Wij konden daar echter geen gebruik meer van maken en zo eindigde deze matige wedstrijd in een regelrechte dikke domper.


 

De foto’s van Leon Harting kunt u binnenkort via deze link vinden: https://www.flickr.com/photos/momentsapartsport/sets/


 

Volgende week is het Pasen en hebben ook wij eindelijk een weekend rust. Wij gaan niet alleen paaseieren zoeken maar ook de broodnodige spirit en strijdlust in een poging de laatste twee wedstrijden, eerst uit tegen Amstelveen en op 4 mei thuis tegen Gooische, er nog iets moois van te maken en dit verder zo verrassend goede seizoen niet als een nachtkaars uit te laten gaan.


 

In de toto staat Inge Bakker nog steeds op de 1e plek, gevolgd door Frederieke Kroone, Erica Peul, Rinus Vincentie, Christabel Kaptein en Bastiaan Zwanenburg, allen met één punt minder. Het zal mij benieuwen wie er uiteindelijk met de prijzen (2 Sony Blue Ray spelers en 3 Sony camera’s) aan de haal gaan.


 

Ik wens u een prettige Paasweekend en hopelijk zien wij u over 2 weken bij Amstelveen of anders op 4 mei bij onze laatste thuiswedstrijd.


 

Tot dan,


 

MG, 14-4-2014

 

 

 

 

 
Nieuwsoverzicht - ( TOPHOCKEY VROUWEN )
Qui Vive D1 - Roomburg D1: 3-0
 
14-4-2014 | 

Gisteren mochten wij op tegen de nummer 1: Qui Vive in het dorpje de Kwakel, onder de rook van Schiphol gelegen. Dit keer hadden we heel luxe de bus van Alexander Drijver, waarvoor nogmaals veel dank! Vanuit de A deden Anne, Manon, Tamar, Machteld, Eline en Daya mee.

Qui Vive wilde graag punten halen om hun toppositie te versterken; voor ons stond er niets meer op het spel en wij wilden gewoon goed spelen. En dat hebben we gedaan de eerste helft. Wij kregen de afslag en binnen luttele ogenblikken kon Noor na een mooie pass van Fien uithalen maar helaas, de keeper hield deze eerste doelkans. Daarna kregen we opnieuw een kans na een voorzet van Fien op Frejanne die jammer genoeg de bal net miste. Qui Vive was inmiddels wakker geschrokken en begon met veel meer druk te spelen. Dat resulteerde al vrij snel na een shoot in de cirkel in een strafcorner tegen. Een van de vele zoals zal blijken. Na een shoot van Qui Vive mochten wij uitnemen. Wij hadden een mooie aanval via Lies maar er was niemand in de cirkel. Qui Vive sloeg uit en bouwde volgens een vast patroon op: langs de linkerkant opbouwen en dan via een supersnelle linkerspits de achterlijn halen en op zoek naar een voetje in de cirkel. De eerste helft wisten wij daar goed mee om te gaan en waren hun aanvallen niet bijzonder effectief. Onze verdediging stond als een huis en Loes, Anne, Co en Manon wisten keer op keer gevaarlijke counters te pareren. Zowel Manon als Loes kregen geregeld ruimte om mee te helpen opbouwen en via mooie combinaties met het middenveld hadden wij geregeld goede kansen. Machteld had een glansrol op het middenveld en wist meerdere keren vrije slagen in het 23-metergebied van Qui Vive te forceren. Jammer genoeg blijft ons scorend vermogen te beperkt om dat zo belangrijke eerste goal te maken. In het laatste gedeelte van de eerste helft wist Qui Vive er nog 3 strafcorners uit te slepen. Gelukkig bleef de schade beperkt dankzij goed verdedigend werk en goed keepen van Daya en konden wij de rust in met 0-0.

Een ding wisten we zeker: Qui Vive zou keihard terugkomen want waren natuurlijk niet van plan de koppositie af te staan aan de nummer laatste. We waren dus voorbereid. Verder was er zodanig gesproeid in de rust dat de term waterveld hier zeer letterlijk genomen moest worden. Het veld was echt niet te bespelen waardoor we na 2 minuten moesten stoppen. De coach van Qui Vive wilde echter door. Aldus geschiedde. Misschien was bij ons toen de focus kwijt en natuurlijk hadden we echt last van al dat water op het veld, maar in elk geval was de organisatie ver te zoeken en dat liet Qui Vive niet onbenut. Binnen een mum van tijd kregen we maar liefst 4 strafcorners tegen, telkens na vermeend hakken. De eerste strafcorner wist Daya in eerste instantie te houden, maar via een rebound wist Qui Vive toch te scoren. 1-0. De tweede strafcorner ging er meteen in. 2-0. De derde en vierde strafcorners bleven zonder resultaat dankzij goede acties van onze verdediging en keeper. In totaal stond de teller nu al op 8 strafcorners tegen. Nadat wij de kans kregen op te bouwen, verloren wij de bal op het middenveld en dit keer was de spits onze verdediging te slim af en wist te scoren. 3-0. Na dit voor ons ietwat onthutsende kwartier kwamen wij tot onze zinnen en gingen weer op onze eigen manier hockeyen. Het veld werd inmiddels ook iets droger dus liep het allemaal wat makkelijker. Ondanks het feit dat Qui Vive nog maar liefst 3 strafcorners meekreeg, hadden wij volop kansen en kregen ook nog 2 strafcorners mee. De eerste strafcorner kregen we na een shoot in de cirkel via een slimme actie van Machteld. Via Fre ging de bal naar Anne en Lies kreeg de kans te scoren. Helaas hield de keeper de bal. De tweede strafcorner kregen we na een mooie actie van Fien. Anne speelde de bal naar Co, dit keer voor een directe, maar helaas, ook die zat niet.

Al bij al hebben we prima gespeeld en waren we op 15 minuten na, beslist niet de mindere van deze tegenstander. Dat kwartiertje is ons echter duur komen te staan want hoe leuk was het wel niet geweest om met punten af te snoepen van de koploper! Dank in elk geval aan de invallers van de A die allemaal geweldig gespeeld hebben. Beterschap voor Tamar, Emma en Marie!

Het hockey ligt nu een paar weken stil tot 4 mei. Dan spelen we thuis tegen Hilversum. Publiek is natuurlijk meer dan welkom.

 
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
Ook lijncoördinatoren voor de Jongste Jeugd
 
13-4-2014 | 

De Junioren- en de Jongste Jeugdcommissie zijn bezig met een integratietraject en zullen binnenkort ophouden te bestaan als 2 aparte commissies.
Eén van de veranderingen is dat er ook voor de Jongste Jeugd lijncoördinatoren komen. We zijn naarstig op zoek gegaan en hebben de volgende mensen bereid gevonden:
Voor meisjes F: Bas Pietersen
Voor jongens F:Ymke Bartlema
Voor meisjes E: Anja Delnoy
Voor jongens E: Johan Biekart.

Deze mensen zullen voor jullie het eerste aanspreekpunt worden van de Technische Commissie, die weer onderdeel is van de Juniorencommissie.
We hopen met deze verandering onder meer te bewerkstelligen dat de communicatielijnen voor jullie korter en eenduidiger worden.
Jullie eigen lijncommissaris zal zich binnenkort uitgebreider aan jullie gaan voorstellen.

 
Nieuwsoverzicht - ( TOPHOCKEY MANNEN )
Open trainingen H1
 
11-4-2014 | 
Roomburg Heren 1, een jong team met veel ambitie onder leiding van Jeroen Mahadew (trainer/coach) en Wouter Bernsen (trainer), is voor volgend seizoen op zoek naar versterking. 
Op dinsdagavond 27 mei, 3 juni en 10 juni hebben wij open trainingen,  aanvang alle dagen om 19.30 uur.
Wil je kennis komen maken en meetrainen? 
Meld je dan aan bij de manager: marvinvanginkel@hotmail.com / 06-12991966
 
Nieuwsoverzicht - ( SENIOREN )
Open trainingen H1
 
11-4-2014 | 
Roomburg Heren 1, een jong team met veel ambitie onder leiding van Jeroen Mahadew (trainer/coach) en Wouter Bernsen (trainer), is voor volgend seizoen op zoek naar versterking. 
Op dinsdagavond 27 mei, 3 juni en 10 juni hebben wij open trainingen,  aanvang alle dagen om 19.30 uur.
Wil je kennis komen maken en meetrainen? 
Meld je dan aan bij de manager: marvinvanginkel@hotmail.com / 06-12991966
 
Nieuwsoverzicht - ( VAN HET BESTUUR )
Vacatures Bestuur
 
26-3-2014 | 
Ook besturen is vooruitzien. Met ingang van het seizoen 2014-2015 zijn er de volgende vacatures in het bestuur:
*penningmeester
*accommodatie
*technisch commissaris
 
Voor de penningmeester zal het bestuur bij de ALV in september een kandidaat aandragen.
Voor de accommodatie worden leden opgeroepen zich kandidaat te stellen. Er zijn al leden die belangstellend hebben geinformeerd. Profiel van deze functie: regelneef, bij voorkeur jonge senior.
Urgent is de vervanging van de huidige TC: door omstandigheden is de huidige TC al enige tijd op halve kracht aan het werk, dus ook voor ons. Gelukkig gaat het de goede kant op, maar zij legt per 1 juli 2014 haar functie formeel neer.
Het bestuur is al enige tijd bezig om kandidaten te werven, maar tot nu toe heeft dit geen succes opgeleverd. Met klem roepen wij dus leden op om zich kandidaat te stellen voor deze functie.
Het profiel voor deze functie is: jonge senior, hockey ervaring zowel als trainer als speler. Belangrijkste taakelementen zijn naast het bestuurslidmaatschaop (1x per 6 weken), het voorzitterschap van de Technische Commissie Roomburg waarin zowel de senioren- als de juniorencommissie zitting hebben en die het technisch hockeybeleid van onze club organiseert. Daarnaast is de TC natuurlijk ook de primaire actor als het gaat om de invulling van de technische staven van H1, H2, D1 en D2.
 
Voor nadere vragen over de functies, geinteresserden kunnen zich wenden tot de secretaris en/of de voorzitter.
 
namens het bestuur,
Roelof Hol
voorzitter
 
Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Opzeggen
 
14-3-2014 | 
Voor degenen die aan het eind van dit seizoen onverhoopt willen stoppen met hockeyen bij Roomburg gelden de volgende regels:

Elk jaar worden op 1 mei voor de junioren en spelers die de overstap willen maken naar de senioren alle lidmaatschappen stilzwijgend en automatisch verlengd. Als je dat niet wilt, dien je dat vóór 1 mei schriftelijk aan het secretariaat of per mail aan secretariaat@roomburg.nl te melden. Als je niet doet, ben je automatisch opnieuw lid en 
contributie voor het daaropvolgende seizoen verschuldigd. 
 
Alleen leden die eindexamen doen voor de middelbare school en wachten op de uitslag van loting of decentrale plaatsing voor een studie, kunnen zonder kosten na 1 mei opzeggen. Geef dit wel ook van te voren aan bij het secretariaat. Zodra de uitslag van de examens/loting/plaatsing bekend is kan het lid alsnog opzeggen. Dit moet binnen 10 dagen na de uitslag aan het secretariaat gemeld worden. 

De Juniorencommissie
 
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
Opzeggen
 
14-3-2014 | 
Voor degenen die aan het eind van dit seizoen onverhoopt willen stoppen met hockeyen bij Roomburg gelden de volgende regels:

Elk jaar worden op 1 mei voor de junioren en spelers die de overstap willen maken naar de senioren alle lidmaatschappen stilzwijgend en automatisch verlengd. Als je dat niet wilt, dien je dat vóór 1 mei schriftelijk aan het secretariaat of per mail aan secretariaat@roomburg.nl te melden. Als je niet doet, ben je automatisch opnieuw lid en 
contributie voor het daaropvolgende seizoen verschuldigd. 
 
Alleen leden die eindexamen doen voor de middelbare school en wachten op de uitslag van loting of decentrale plaatsing voor een studie, kunnen zonder kosten na 1 mei opzeggen. Geef dit wel ook van te voren aan bij het secretariaat. Zodra de uitslag van de examens/loting/plaatsing bekend is kan het lid alsnog opzeggen. Dit moet binnen 10 dagen na de uitslag aan het secretariaat gemeld worden. 

De Juniorencommissie
 
Hockeykamp Bovelander & Bovelander
 
26-2-2014 | 

 

 

Bovelander hockeykampen op LHC Roomburg


Van 21 t/m 23 juli 2014 vinden er weer de Bovelander hockeykampen plaats op de LHC Roomburg.


Er zijn twee soorten kampen. Zo is er :


Het Bovelander Mini hockeykamp (7 t/m 10 jaar)
Het Bovelander Minihockeykamp is een 3-daags hockeykamp waarbij je lekker thuis slaapt! Het kamp is voor sportieve kids van 7 t/m 10 jaar. Iedere dag begint om 9.00 uur en eindigt om 17.30 uur: een super hockeyprogramma met te gekke trainingen, een gastclinic van een International en natuurlijk superleuke kampspellen.

Wat gaan we doen?

 • Lekker trainen onder begeleiding van de ervaren B&B minihockeykampbegeleiders.
 • Veel partijtjes spelen en kampspelletjes.
 • Meet & Greet en een clinic met een bekende (ex-) hockeyInternational
 • Te gekke (water)spellen, liedjes zingen en lekker gek doen met de begeleiding

Wat is er verder?

 • Voor iedereen het speciale Bovelander kampshirt, bidon en polsbandje.
 • Opblaasarena, springkussen en speciale spellen.
 • Heerlijke lunch, tussendoortjes en warme snack.
 • Veel nieuwe vrienden maken.


Wil je dit hockeykamp ook niet missen? Klik dan hier om je in te schrijven!


Wil je zien wat een Bovelander minihockeykamp is? Kijk dan hier naar het filmpje! 

                   


En er zijn de:


Bovelander Tophockeydagen (10 t/m 13 jaar)
De Bovelander Tophockeydagen duren 3 dagen en je slaapt lekker thuis. Het kamp is voor de echte hockeyliefhebber van 10 t/m 13 jaar. Per dag zijn er 3 trainingen met een speciaal thema. Scoren, passen, verdedigen: alles komt voorbij. Je krijgt training van een toptrainer geassisteerd door de ervaren B&B staf. Er komt natuurlijk ook een International langs die je alles kan laten zien en vertellen om een topper te worden. Het programma start elke ochtend om 09:00 uur en om 17:30 uur zijn we klaar.

Wat gaan we doen?

 • Hockeyen, hockeyen en nog eens hockeyen.
 • Intensieve trainingen met snelheidsmeters, sleeptafels en ballenkanonnen.
 • Trainen met de International
 • Veel partijtjes, ook tegen leiding en de International.

Wat is er verder?

 • Veel nieuwe vrienden maken.
 • Een persconferentie met de International.
 • Heerlijke lunch, tussendoortjes en warme snack.
 • Het unieke Bovelander Kampshirt, bidon en polsbandje

Wil jij, net zoals je vrienden, dit absoluut niet missen? Geef je dan hier op!


Kijk hier alvast naar een filmpje over de tophockeydagen!


                

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 
Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Hockeykamp Bovelander & Bovelander
 
26-2-2014 | 

 

 

Bovelander hockeykampen op LHC Roomburg


Van 21 t/m 23 juli 2014 vinden er weer de Bovelander hockeykampen plaats op de LHC Roomburg.


Er zijn twee soorten kampen. Zo is er :


Het Bovelander Mini hockeykamp (7 t/m 10 jaar)
Het Bovelander Minihockeykamp is een 3-daags hockeykamp waarbij je lekker thuis slaapt! Het kamp is voor sportieve kids van 7 t/m 10 jaar. Iedere dag begint om 9.00 uur en eindigt om 17.30 uur: een super hockeyprogramma met te gekke trainingen, een gastclinic van een International en natuurlijk superleuke kampspellen.

Wat gaan we doen?

 • Lekker trainen onder begeleiding van de ervaren B&B minihockeykampbegeleiders.
 • Veel partijtjes spelen en kampspelletjes.
 • Meet & Greet en een clinic met een bekende (ex-) hockeyInternational
 • Te gekke (water)spellen, liedjes zingen en lekker gek doen met de begeleiding

Wat is er verder?

 • Voor iedereen het speciale Bovelander kampshirt, bidon en polsbandje.
 • Opblaasarena, springkussen en speciale spellen.
 • Heerlijke lunch, tussendoortjes en warme snack.
 • Veel nieuwe vrienden maken.


Wil je dit hockeykamp ook niet missen? Klik dan hier om je in te schrijven!


Wil je zien wat een Bovelander minihockeykamp is? Kijk dan hier naar het filmpje! 

                   


En er zijn de:


Bovelander Tophockeydagen (10 t/m 13 jaar)
De Bovelander Tophockeydagen duren 3 dagen en je slaapt lekker thuis. Het kamp is voor de echte hockeyliefhebber van 10 t/m 13 jaar. Per dag zijn er 3 trainingen met een speciaal thema. Scoren, passen, verdedigen: alles komt voorbij. Je krijgt training van een toptrainer geassisteerd door de ervaren B&B staf. Er komt natuurlijk ook een International langs die je alles kan laten zien en vertellen om een topper te worden. Het programma start elke ochtend om 09:00 uur en om 17:30 uur zijn we klaar.

Wat gaan we doen?

 • Hockeyen, hockeyen en nog eens hockeyen.
 • Intensieve trainingen met snelheidsmeters, sleeptafels en ballenkanonnen.
 • Trainen met de International
 • Veel partijtjes, ook tegen leiding en de International.

Wat is er verder?

 • Veel nieuwe vrienden maken.
 • Een persconferentie met de International.
 • Heerlijke lunch, tussendoortjes en warme snack.
 • Het unieke Bovelander Kampshirt, bidon en polsbandje

Wil jij, net zoals je vrienden, dit absoluut niet missen? Geef je dan hier op!


Kijk hier alvast naar een filmpje over de tophockeydagen!


                

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 
Inschrijven nieuwe leden
 
24-2-2014 | 
Op 1 maart 00:01 uur begint de inschrijving van de Jongste Jeugd en Junioren. De inschrijving sluit in principe op 1 mei 2014. 

Wees op tijd met het inschrijven. Wij hanteren de volgende regels:

Kinderen met ouders die zich actief in (gaan) zetten voor Roomburg en kinderen die al een broertje of een zusje hebben op Roomburg worden met voorrang toegelaten. Vervolgens wordt op volgorde van inschrijving ingedeeld.

Vooral in de D en de C-lijn, dit zijn spelers van 10 tot 14 jaar is er maar weinig ruimte om spelers te kunnen plaatsen.

Inschrijven kan via de WEBSITE.

Met sportieve groet,

de Juniorencommissie
 
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
Rabo Clinics
 
13-2-2014 | 
Op zaterdag 3 mei organiseert Sportways Clinics voor onze Jongste Jeugd.
De coaches kunnen aan ymke.bartlema@casema.nl opgeven wie van hun team hieraan gaat deelnemen.
 
Nieuwsoverzicht - ( VAN HET BESTUUR )
Vrijkaarten WK-Hockey 2014...!!!
 
9-2-2014 | 
Geachte erevoorzitters, ereleden, leden van verdienste en leden van LHC Roomburg,

Zoals velen van jullie weten en reeds volgen op de site: Het wereldkampioenschap hockey is nakende! 
Onze club is erin geslaagd, via  de KNHB, de hand te leggen op kaartjes voor de diverse wedstrijddagen (10,13 en 15 juni) van dit prachtige wereldkampioenschap.
Alle hockeysterren van wereldniveau geven uiteraard akte de présence en de kenners voorspellen een grote rol voor Nederland. Zowel voor de Dames als de Heren.

Het wordt afgewikkeld in het Kyocera stadion, Forepark, Den Haag. Dus om de hoek voor ons. 

De kaartjes zullen in eerste instantie worden gebruikt om persoonlijk de vrijwilligers en de sponsoren te bedanken voor hun bijdrage de afgelopen jaren, namens alle leden.
Het gaat dan primair om 'zuivere'  vrijwilligers (zij die op geen enkele wijze gelden ontvangen van de club in welke vorm dan ook) en betalende sponsoren.

Vrijwilligers worden voorgedragen door de voorzitter van de commissie waarin zij deelnemen en ze kunnen zich (laten) opgeven bij de voorzitter van hun commissie.

Daarnaast zijn er de kampioens-teams in de reguliere veldcompetitie onder auspiciën KNHB, waarvoor wij enkele kaartjes ter beschikking kunnen stellen. 
Een eventuele teamuitstap kan dan tegen gereduceerde kosten geregeld worden.

Mochten er toch nog toegangsbewijzen overblijven, dan zullen die tegen betaling van de kostprijs worden aangeboden aan de overige leden.

Voor de goede orde:
- Het bestuur wijst definitief toe en 
- over de toewijzing kan niet worden gecorrespondeerd. 
- De kaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.

Wees er snel bij is ons devies.
Namens het Bestuur LHC Roomburg,
Charles Sogtoen
WK ambassadeur KNHB
 
INLOGGEN LEDEN
Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. En Roomburg heeft veel te bieden.

Ook sponsor worden?