Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
juli 0 %
augustus 0 %
september 0 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 5
Bestuur 
Bar Commisie  Algemeen Lid  Info?
Junioren Commissie  Lijncommissaris AB lijn jongens  Info?
PIMS Commissie  Algemeen Lid  Info?
Scheidsrechter Commissie  Algemeen Lid  Info?
Scheidsrechter Commissie  Algemeen Lid  Info?

Molentoernooi
PIMS
Wist-je-datjes Website

d1 (2).jpg MA1.jpg MB4 - Alecto.jpg roomburg alecto.jpg vincent bijgesneden.jpg
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
Trainingsschema Jongste Jeugd
 
31-7-2014 | 
Beste leden,

Op dit moment zijn we ook bezig met het maken van een trainingsschema voor de jongste jeugd. De trainingen zullen net als afgelopen jaar plaatsvinden op de woensdag en de vrijdag. Aangezien we echter voor de concrete invulling van de tijden afhankelijk zijn van de schoolroosters van onze trainers kunnen we pas eind augustus uitsluitsel geven over de definitieve tijden waarop de teams in de jongste jeugd zullen trainen.
Voor nu wensen we jullie nog een fijne vakantie en tot eind augustus!
Hartelijke groet,
JC en TC
 
Nieuwsoverzicht - ( SENIOREN )
Nieuwe Dames Elftalcommissie
 
30-7-2014 | 
Maaike Stenfert Kroese zal haar taak bij de dames elftalcommissie overdragen aan Michelle Tijsterman (D14, wordt D12). Wij zijn Maaike erg dankbaar voor de vele jaren die zij actief is geweest.
Met vragen over indeling en teamzaken kan je blijven mailen naar het vertrouwde adres: <A HREF="mailto:dec@roomburg.nl">dec@roomburg.nl</A>
 
Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Trainingsschema Junioren
 
24-7-2014 | 
Beste leden,

Op dit moment zijn we druk bezig met een voorlopig trainingsschema te maken. Aangezien we voor de invulling echter afhankelijk zijn van de roosters van trainers kunnen we helaas pas eind augustus de definitieve trainingstijden publiceren omdat we dan pas weten wanneer trainers beschikbaar zijn. We snappen dat dit bijzonder vervelend is voor het plannen van nevenactiviteiten, maar doordat de vakantie in onze regio pas zo laat is afgelopen kunnen we hier helaas niets aan doen. Wanneer er meer nieuws is over het trainingsschema zullen we dat hier natuurlijk publiceren. De trainingen voor alle teams zullen uiterlijk 1 september aanvangen (wanneer teams eerder willen starten kan dat in overleg met de TC junioren: juniorentc@roomburg.nl).
Fijne vakantie voor nu en tot augustus!
Vriendelijke groet,
JC en TC
 
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
Funkey voor 5 jarigen groot succes
 
12-7-2014 | 
Funkey bij Roomburg groot succes.

Zonder heel veel communicatie is ook de Funkey direct aangeslagen. Bij de meisjeslijn zitten we vrijwel vol, bij de jongens kunnen we nog 6 spelers plaatsen.

De eerste bijeenkomsten met de ouders zijn geweest, één bijeenkomst over wat de spelers en ouders kunnen verwachten van de club en wat er van de ouders verwacht wordt, en één met de ouders op het veld om een eerste training te doen zonder kinderen. Beide bijeenkomsten hadden veel bezoekers, en op het veld was iedereen direct enthousiast om in septembter met de training te beginnen.

Zoals gezegd er zijn nog een paar plekken vrij, maar dat gaat niet heel lang meer duren. 

Prettige vakantie,

Pien van der Mark
Stijn van Huijstee
Funkey en Benjamin coördinator
 
Hapdag 29 augustus
 
4-7-2014 | 
Op vrijdag 29 austustus kunnen er weer hockeybitjes op maat gehapt kunnen worden. Tijdstip: 17.00-20.30 uur in het clubhuis
Meld je nu aan via:  shop.gebit.nl voor een goed bitje in kleuren naar eigen wens.


 


Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Hapdag 29 augustus
 
4-7-2014 | 
Op vrijdag 29 austustus kunnen er weer hockeybitjes op maat gehapt kunnen worden ijdstip: 17.00-20.30 uur in het clubhuis
Meld je nu aan via:  shop.gebit.nl voor een goed bitje in kleuren naar eigen wens.
 


Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
teamindelingen E, F en Benjamins online
 
21-6-2014 | 
Dag allemaal,

Alle teams in de jongste jeug zijn weer samengesteld. Als je op jouw lijn klikt ME lijn, MF lijn en Meisjes Benjamins, JE lijn, JF lijn en Jongens Benjamins, kan je zien in welk team je zit.

Hoe de E teams tot stand gekomen zijn kan je op de website vinden, onderstaand staat het belangrijkste deel daarvan al weergegeven. De F en Benjamins zijn zoveel mogelijk ingedeeld op vrienden en vriendinnen verzoeken.

Voor nu de laatste loodjes nog op school, misschien nog een leuk toernooi en daarna een leuke vakantie. Het seizoen begint eind augustus/begin september. Houd de website in de gaten en beter nog zorg ervoor dat je de Roomburg app op je mobiel hebt staan (gratis down te loaden in de app store van iPhone en Androids toestellen)

de juniorencommissie

Jeroen Blüm


Matching

 

Bij Roomburg leggen we de grens van matching tot en met de E jeugd. Vanaf de D jeugd zal er dus geselecteerd worden.

Op basis van gegevens van coaches, trainers en onafhankelijke beoordelaars die kijken naar inzet, inzicht, technisch en atletisch vermogen, motivatie en wie past bij wie, worden bij Roomburg de F en E teams samengesteld. Bij de allerjongste jeugd wordt vooral gekeken naar plezier in het spel en met elkaar, bij de 2dejaars E wordt in toenemende mate gekeken naar de hockey-technische elementen en inzet.

Het 1eteam van de jongste jeugd (F en E lijn) hoeft daarbij niet beter te zijn dan het 3eteam. De KNHB houdt voor de jongste jeugd ook geen standen bij omdat"Het spelplezier van groter belang wordt geacht dan het competitie-element(KNHB, standenmotor)”. Tijdens het seizoen worden de teams qua klasse door de KNHB een aantal keer opnieuw ingedeeld zodat het team tegen gelijkwaardige tegenstanders speelt. Bij de oudere E jeugd wordt meer gekeken naar mogelijkheden van de spelers en zal een 1eteam gemiddeld sterker zijn dan een 3e. Maar dat wil niet zeggen dat een individuele speler uit het 1eteam altijd beter is dan een individuele speler uit het 2eof 3e.


 
Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Indeling D lijn
 
20-6-2014 | 

Beste jongens en meisjes,

Als je klikt op jouw lijn MD of JD dan zie je de teamindelingen voor volgend seizoen.

Let op de KNHB heeft de regels voor het komende seizoen veranderd. Bij Roomburg waren de JD3 en de MD3 het opleidingsteam. Dat mag van de KNHB niet meer. Het opleidingsteam moet het 2e team zijn. Daarom kan het gebeuren dat je dit jaar in het 2e team zit en komend seizoen in het 3e. Dat betekent dus niet dat je in een minder goed team terechtgekomen bent, maar dat de teamnummers omgedraaid zijn.

De Technische Commissie

Bas van der Mei

Daan Horbach

Ivo Klap


 
Nieuwsoverzicht - ( VAN HET BESTUUR )
De Roomburg app
 
6-6-2014 | 

Het heeft even geduurd, maar met hulp van onze sponsor


Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken


is er nu de Roomburg app. Onze eigen app met alle informatie van de club en je eigen team!Een greep uit de fantastische mogelijkheden: 

- Digitaal wedstrijdformulier
- Maak mooie foto’s en deel ze met je team
- Snel een mailtje sturen aan je hele team
- Altijd de actuele informatie over de training en de wedstrijd, inclusief routebeschrijving
- De clubagenda bij je
- Pushberichten bij belangrijk nieuws
- De bierpot makkelijk beheerd
- MyOrder, direct vanuit de app (waar geaccepteerd)

 

Download de app meteen voor iOS en Android (Windows Phone helaas nog niet) en log in voor alle mogelijkheden. Klik op de link of zoek in de App Store of Play Store even op ‘Roomburg’.

Als je je wachtwoord kwijt bent kan je dat via de site opvragen. Rechtsboven staat in een blauw vak login. Daar kan je met je lidnummer en emailadres een nieuw wachtwoord aanvragen. Je wachtwoord wordt vandaag nogmaals verstuurd. 

Het Bestuur

 
Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. En Roomburg heeft veel te bieden.

Ook sponsor worden?