Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
augustus 0 %
september 0 %
oktober 0 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 4
Bestuur 
Bar Commisie  Algemeen Lid  Info?
PIMS Commissie  Algemeen Lid  Info?
Scheidsrechter Commissie  Algemeen Lid  Info?
Scheidsrechter Commissie  Algemeen Lid  Info?

Molentoernooi
PIMS
Wist-je-datjes Website

d1 (2).jpg MA1.jpg MB4 - Alecto.jpg roomburg alecto.jpg vincent bijgesneden.jpg
Nieuwsoverzicht - ( SENIOREN )
Update 21-8! indeling heren senioren
 
21-8-2014 | 
Bekijk de indeling in de bijlage. Vragen of opmerkingen graag richten aan Richard Weiler (hec@roomburg.nl) en Cornelis van der Torren (senioren@roomburg.nl)
 


Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Trainingsschema
 
14-8-2014 | 
wij zijn bezig het trainingsschema in te vullen. Jullie kunnen het al (deels) zien op de website, MAAR LET OP: het is verre van definitief. Er zullen ZEKER VERANDERINGEN PLAATSVINDEN.

Wij moeten zo'n 120 trainers op 70 teams indelen. Een groot deel van de trainers zit nog op de middelbare school of studeert. Afhankelijk van hun rooster, dat pas na 1 september bekend wordt, kunnen wij de trainers indelen en daarmee ook de teams.

Omdat de trainingen al op 1 september beginnen zal het de eerste weken van iedereen enige flexibiliteit vragen om op het juiste tijdstip op de juiste training te zijn. In de loop van september zal het trainingsschema definitievere vormen aannemen. 

de Technische Commissie
 
Nieuwsoverzicht - ( SENIOREN )
Voorlopige indeling Dames senioren
 
12-8-2014 | 
Bekijk de indeling in de bijlage. Vragen of opmerkingen graag richten aan Michelle Tijsterman (dec@roomburg.nl).
 


Bekendmaking indelingen
 
7-8-2014 | 
Naast vetera(in)nen, nu ook de heren en dames indeling. Kijk in de bijlagen op de site onder 'meer nieuws' .
 
Nieuwsoverzicht - ( VETERANEN )
Voorlopige indeling Veterinnen
 
7-8-2014 | 
Bekijk de indeling in de bijlage. Vragen of opmerkingen graag richten aan Piet Stolwijk (vec@roomburg.nl).
 


Voorlopige indeling heren veteranen
 
7-8-2014 | 
Aan de Heren veteranen,

Sinds het einde van de competitie is er door de seniorencommissie heren gepuzzeld over de indeling van de veteranen voor het seizoen 2014-2015. Verschuivingen van de VA naar de VB, instroom vanuit de senioren, wisselend hockeyniveau en ambities, opzeggingen, mogelijk twee L-elftallen formeren enzovoort. Het verzoek van het bestuur om VB vanwege de instroom vanuit de VA volgend seizoen in de eerste (ipv de tweede) klasse in te delen is gehonoreerd, waardoor een goede niveauverdeling ontstaat.

Lastiger was de indeling van de oudere veteranen, waarover veel discussie geweest is met alle partijen. Ook het bestuur is voorstander van een indeling met twee L-elftallen, zodat de groei van de veteranen ook in de 'laatste' categorie verschillende mogelijkheden biedt. Helaas bleken de aantallen beschikbare spelers voor het komende seizoen niet voldoende om dit doel te bereiken, terwijl uitstel met het formeren van een extra team tot overvolle teams zou leiden. Acties om van buiten spelers aan te trekken hebben (nog) niet de oogst opgeleverd die we in de L-categorie nodig hebben voor twee elftallen (minimaal 28 spelers).
Daarom gaan we, naast de categorieen A, B, C komend seizoen met een veteranen D verder. Voor L blijft er dan alleen LA (en dat nog met 13 spelers) over.
Deze indeling is op de laatst mogelijke dag, 31 juli, doorgegeven aan de KNHB.
Voor het seizoen 2015-2016 gaat de voorzitter van de seniorencommissie samen met het bestuur opnieuw met buurtverenigingen in overleg om te kijken of er wederzijdse aanvullingen mogelijk zijn. Bij de Dames veterinnen is bijvoorbeeld een mixed team actief.

Namens de seniorencommissie,
Cornelis van der Torren, Voorzitter

 


Nieuwsoverzicht - ( SENIOREN )
Lid worden?!
 
7-8-2014 | 
Roomburg heeft nog plek voor nieuwe leden bij veteranen en heren en dames senioren. Ook trainingsleden of trimmers die competitie willen gaan hockeyen kunnen contact opnemen met de seniorencommissie (senioren@roomburg.nl).
 
Nieuwe Dames Elftalcommissie
 
30-7-2014 | 
Maaike Stenfert Kroese zal haar taak bij de dames elftalcommissie overdragen aan Michelle Tijsterman (D14, wordt D12). Wij zijn Maaike erg dankbaar voor de vele jaren die zij actief is geweest.
Met vragen over indeling en teamzaken kan je blijven mailen naar het vertrouwde adres: <A HREF="mailto:dec@roomburg.nl">dec@roomburg.nl</A>
 
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
Hapdag 29 augustus
 
4-7-2014 | 
Op vrijdag 29 austustus kunnen er weer hockeybitjes op maat gehapt kunnen worden. Tijdstip: 17.00-20.30 uur in het clubhuis
Meld je nu aan via:  shop.gebit.nl voor een goed bitje in kleuren naar eigen wens.


 


Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Hapdag 29 augustus
 
4-7-2014 | 
Op vrijdag 29 austustus kunnen er weer hockeybitjes op maat gehapt kunnen worden ijdstip: 17.00-20.30 uur in het clubhuis
Meld je nu aan via:  shop.gebit.nl voor een goed bitje in kleuren naar eigen wens.
 


Nieuwsoverzicht - ( VAN HET BESTUUR )
De Roomburg app
 
6-6-2014 | 

Het heeft even geduurd, maar met hulp van onze sponsor


Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken


is er nu de Roomburg app. Onze eigen app met alle informatie van de club en je eigen team!Een greep uit de fantastische mogelijkheden: 

- Digitaal wedstrijdformulier
- Maak mooie foto’s en deel ze met je team
- Snel een mailtje sturen aan je hele team
- Altijd de actuele informatie over de training en de wedstrijd, inclusief routebeschrijving
- De clubagenda bij je
- Pushberichten bij belangrijk nieuws
- De bierpot makkelijk beheerd
- MyOrder, direct vanuit de app (waar geaccepteerd)

 

Download de app meteen voor iOS en Android (Windows Phone helaas nog niet) en log in voor alle mogelijkheden. Klik op de link of zoek in de App Store of Play Store even op ‘Roomburg’.

Als je je wachtwoord kwijt bent kan je dat via de site opvragen. Rechtsboven staat in een blauw vak login. Daar kan je met je lidnummer en emailadres een nieuw wachtwoord aanvragen. Je wachtwoord wordt vandaag nogmaals verstuurd. 

Het Bestuur

 
Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. En Roomburg heeft veel te bieden.

Ook sponsor worden?