Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
augustus 0 %
september 55 %
oktober 0 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 5
Bestuur 
Bar Commisie  Algemeen Lid  Info?
Dames Elftal Commissie  Voorzitter  Info?
Scheidsrechter Commissie  Algemeen Lid  Info?
Scheidsrechter Commissie  Algemeen Lid  Info?
Sponsor Commissie  Algemeen Lid  Info?
d1 (2).jpg JA1 - 5.png MB4 - Alecto.jpg roomburg alecto.jpg vincent bijgesneden.jpg
Nieuwsoverzicht - ( ALGEMEEN )
Ken jij de nieuwe spelregels al?
 
26-8-2015 | 

Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd.

  1. Veldspelers zijn verplicht mondbescherming ("bitje”) te dragen gedurende de wedstrijd.
  2. De huidige lange corner wordt vervangen door een spelhervatting voor de aanvallende partij op de 23-meterlijn, recht tegenover de plek waar de bal over de achterlijn is gegaan. De spelhervatting vindt plaats binnen het 23-metergebied, waardoor de bepalingen voor de aanvallende vrije slag voor overtredingen binnen het 23-metergebied van toepassing zijn.
  3. Een aanvallende vrije slag binnen vijf meter van de cirkelrand wordt genomen op de plek van overtreding. De bal wordt niet meer teruggelegd tot een plek vijf meter buiten de cirkel. De spelhervatting vindt plaats binnen het 23-metergebied waardoor de bepalingen voor de aanvallende vrije slag voor overtredingen binnen het 23-metergebied van toepassing zijn.
  4. Een groene kaart betekent naast een waarschuwing ook een tijdstraf van twee minuten. De scheidsrechters timen de straftijd.
  5. Voor wedstrijden IN DE SENIORENCOMPETITIE geldt dat spelers op een gecontroleerde manier de bal op elke plaats in het veld mogen stoppen, ontvangen, laten afketsen en spelen op elke hoogte, inclusief boven schouderhoogte, mits dit niet gevaarlijk is of leidt tot gevaarlijk spel.
  6. Voor wedstrijden IN DE JUNIORENCOMPETITIE (inclusief jongste jeugd) geldt dat spelers de bal NIET boven schouderhoogte mogen stoppen, ontvangen, laten afketsen of spelen. Uitsluitend een (doel)verdediger mag een schot op doel boven de schouder met zijn stick stoppen of laten afkaatsen.

In Nederland blijft een wedstrijd uit twee helften van 35 minuten bestaan en zal de tijd bij strafcorners en doelpunten niet 40 seconden worden stilgezet.


Op de KNHB-website is informatie over de bestaande en nieuwe spelregels te vinden via de link:
http://www.knhb.nl/scheidsrechters/nieuws/DU24290_Ken+jij+de+nieuwe+spelregels+al.aspx

Via de volgende link kun je alle spelregels vinden van 3-, 6- en 8-tal hockey:
http://www.knhb.nl/scheidsrechters/alles+over+de+spelregels/DU24400_Spelregels+Jongste+Jeugd+en+GLG-hockey.aspx

In de bijlage is de briefing voor clubscheidsrechters toegevoegd. Lees deze nog even door voordat je weer het veld op gaat.

Veel succes, spelplezier en een mooi arbitrage seizoen gewenst!

Scheidsrechterscommissie Roomburg
 


Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Lockersleutel Keepersspullen ophalen bij de BAR
 
26-8-2015 | 

Beste Keepers, coaches en begeleiders,

Alle tassen zijn weer gecontroleerd en waar nodig aangevuld. Voor wie nog geen sleutels heeft ontvangen kan deze dus vanaf woensdag 26 augustus ophalen bij de bar. 2e jaars F gaan pas na de winterstop keepen. Deze teams krijgen in de winterstop een bericht wanneer deze op te halen zijn.

TIP! Check vooraf of alles in orde is en de sleutels goed werken, zodat je niet bij de 1e training/wedstrijd voor verassingen komt te staan.

Mocht er iets ontbreken in de tas of niet kloppen neem dan contact op met de materiaalcommissie.

Groet,

Materiaalcommissie

 
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
Lockersleutel Keepersspullen ophalen bij de BAR
 
26-8-2015 | 

 

Beste Keepers, coaches en begeleiders,

Alle tassen zijn weer gecontroleerd en waar nodig aangevuld. Voor wie nog geen sleutels heeft ontvangen kan deze dus vanaf woensdag 26 augustus ophalen bij de bar. 2e jaars F gaan pas na de winterstop keepen. Deze teams krijgen in de winterstop een bericht wanneer de sleutels op te halen zijn.

TIP! Check vooraf of alles in orde is en de sleutels goed werken, zodat je niet bij de 1e training/wedstrijd voor verassingen komt te staan.

Mocht er iets ontbreken in de tas of niet kloppen neem dan contact op met de materiaalcommissie.

Groet,

Materiaalcommissie

 

 
Nieuwsoverzicht - ( VAN HET BESTUUR )
Voordracht nieuwe voorzitter junioren commissie
 
26-8-2015 | 
Het bestuur heeft op 25 augustus 2015 met genoegen de voordracht van de juniorencommissie van Nicole Lohle als nieuwe voorzitter van de juniorencommissie overgenomen. Nicole is, in afwachting van de definitieve benoeming door de Algemene Ledenvergadering in september alvast met haar werk begonnen.

Nicole komt uit een hockeyfamilie, speelde vroeger in  Breda en bij onze club bij dames veterinnen A en tegenwoordig op de dinsdag. Verder is zij al geruime tijd lijncoördnator voor de Meisje D-lijn. Drie van haar vier kinderen spelen in verschillende elftallen bij onze club.
 
De formele besluitvorming over haar bestuurslidmaatschap zal in principe op 14 september door de ALV geschieden, maar vooruitlopend daarop is zij al vanwege de seizoensstart direct van start gegaan als bestuurslid.
 
nesmen het bestuur,
Roelof Hol, voorzitter
 
Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Trainingsschema is online
 
26-8-2015 | 
het trainingsschema is online.

Nota bene er zullen nog wijzigingen plaatsvinden onder meer vanwege de lesroosters van de trainers.

de Juniorencommissie.
 
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
trainingen jongste jeugd
 
25-8-2015 | 

 

Beste spelers en ouders,

Het seizoen gaat weer snel beginnen. Onderstaand de belangrijkste informatie over het nieuwe seizoen.


Voor de Funkey-ers en benjamins,


Jullie spelen op zondagochtend. Voor jullie en jullie ouders/verzorgers van nieuwe leden staat op 30 augustus een kopje koffie klaar om 09.30 uur en leggen we kort uit wat funkey en benjaminhockey inhoudt op Roomburg en geven we tips over spullen die je nodig hebt voor hockey.

Ouders zijn trainers op zondag bij zowel Funkey als Benjamins. Enthousiasme is belangrijker dan hockeykennis! Per team zijn elke training minimaal twee of drie trainers nodig. Wil je training geven, of heb je er vragen over, stuur dan uiterlijk 2 september een mail naar funkey@roomburg.nl(ook voor Benjamin-mail)

Teamindelingen worden op 3 september gemaakt en gemaild. We proberen zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar te zetten. Spreken jullie onderling af wie bij elkaar willen en mail dat uiterlijk 2 september naar Funkey@roomburg.nl. De eerste training is dan op zondag 6 september!

 

2ejaars F spelers (JF1 t/m JF5 en MF1 t/m MF4)


Jullie trainen op woensdag en spelen op zaterdag.Jullie eerste training is op woensdagmiddag 2 september om 16.00 uur. De eerste wedstrijden zijn op zaterdag 5 september. Ben je nieuw op Roomburg dan ben je ook van harte welkom op de bijeenkomst van 30 augustus aanstaande (zie hierboven).


Alle E- spelers


Jullie trainen op woensdag en vrijdag en jullie eerste training is op woensdag 2 september. Kijk op de website hoe laat jouw training begint. Jullie eerste wedstrijden beginnen ook op 5 september. Ben je nieuw op Roomburg dan ben je ook van harte welkom op de bijeenkomst van 30 augustus aanstaande (zie hierboven).


De komende dagen zal er steeds via de website en de Roomburg app nieuwe informatie komen over trainingen, wedstrijden en de kennismakingsbijeenkomst. Houd die communicatiekanalen dus in de gaten.


Met sportieve groet,


Juniorencommissie

 
Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Trainingsschema Junioren 2e deel online
 
24-8-2015 | 
Schema voor morgen staat online. We werken aan het invullen van de volgende dagen.

Juniorencommissie
 
Nieuwsoverzicht - ( ALGEMEEN )
Contributie 2015-2016
 
21-8-2015 | 
Beste leden,

Als het goed is, heeft iedereen een mail (een enkeling nog een brief) ontvangen met de factuur of aankondiging incasso. De incasso zal op 28-8 worden uitgevoerd. De factuur moet binnen 2 weken worden voldaan.

Als je geen mail of brief ontvangen hebt, stuur dan een berichtje naar de ledenadministratie, want het kan zijn dat we een verkeerd (mail)adres hebben.

Veel hockeyplezier komend seizoen!

Lieneke van Ginkel
ledenadministratie@roomburg.nl

 
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
Even voorstellen Maarten Bos en ASM
 
21-8-2015 | 

Beste Roomburgers, spelers en ouders,


Sinds een week ben ik te vinden op de club, of beter: onze club; LHC Roomburg.


Wanneer ik aankom word ik begroet door de vriendelijke BSO-medewerkers, terwijl ik haast aangereden wordt door een kind op een skelter-achtig voertuig. Het loopt goed af en eenmaal binnen tref ik een enorme drukte aan.

De eerste teams zijn namelijk met een heuse intensieve trainingsweek gestart en ik zie buiten enkele teams hard trainen.

Andere teams lunchen binnen en enkele kinderen spelen FIFA op de PlayStation. Ik tref een enkele bekende, drink een kopje koffie, heb een gesprek met iemand van de technische commissie en loop wat rond.

"Bent u de fysio?” vraagt een meisje. Ik moet ontkennend antwoorden en terwijl ik buiten rond loop en op het veld kijk hoor ik achter mij twee oudere jongens kletsen. "Van wie hebben we eigenlijk training straks?” "Van mij!” zeg ik terwijl ik me omdraai. "Ik ben Maarten, aangenaam” en ik steek mijn hand uit.


En middels dit schrijven ook naar u. Een digitale hand, als kennismaking. Aangenaam.


Mijn naam is Maarten en zoals u wellicht al gelezen hebt op de website van de club, in de krant, of gehoord hebt van anderen op onze club, zal ik mij de komende jaren ontfermen over de structuur en inhoud van de jeugdopleiding. Niet de indeling of het faciliteren hiervan. De jeugdopleiding zal langzaam maar zeker gegoten worden in een vorm die uniek is en tot op heden binnen de hockeywereld (op clubniveau) niet gebruikt wordt. De filosofie (of visie) hierachter heet het Athletic Skills Model.

Naast het implementeren van dit model in onze jeugdopleiding zal ik dit seizoen een aantal trainers inhoudelijk begeleiden en een twee- tot drietal teams een maal per week training geven.


Het Athletic Skills Model, voor een optimale talentontwikkeling.


De huidige generatie kinderen is aantoonbaar minder fit (en motorisch geschoold) dan die van dertig jaar geleden. Door technologische ontwikkelingen zoals mobiele telefoons, spelcomputers, digitale media et cetera groeien kinderen op met een andere beweegcultuur, waarin buitenspelen geen (of een steeds mindere) hoofdrol speelt. Daarnaast staat bij de meeste scholen nauwelijks bewegingsonderwijs op het lesrooster, al dan niet van een vakleerkracht Lichamelijke Opvoeding. Doordat kinderen niet of te weinig in aanraking komen met alle zgn. grondvormen van bewegen, zullen ze de algemene atletische vaardigheden niet optimaal ontwikkelen.


Dit is de realiteit waaruit een nieuwe generatie jeugdige sporters komt. Om te zorgen dat deze kinderen op een optimale manier worden begeleid naar een sportief leven, is het Athletic Skills Model (ASM) ontwikkeld. Het ASM vindt zijn basis zowel in diverse wetenschappelijke bevindingen als in ervaringen vanuit de praktijk. Het ASM gaat over welzijn (o.a. hoe houden we onze jeugdige sporters zo lang mogelijk aan het sporten), gezondheid (o.a. hoe richten we onze trainingen in zodat de belasting en belastbaarheid niet leidt tot overmatige blessuregevoeligheid) en talentontwikkeling (o.a. met welke programma's laten we onze jeugdige sporters zo optimaal mogelijk sporten om zich persoonlijk te kunnen ontwikkelen tot de toppers die in een ieder aanwezig zijn) van kinderen en adolescenten tot volwassen bewegers. Het behelst de zoektocht naar een balans tussen prestatie en gezondheid.


Binnen het ASM is het thema aanpassingsvermogen essentieel: niet alleen om het aanpassen te trainen door de introductie van veel variatie, maar ook omdat kinderen daardoor meer plezier hebben en houden in het bewegen. Daarbij gaat het ASM ervan uit dat lichaam en geest één geheel vormen. Fysieke uitdagingen horen bij geestelijke uitdagingen en omgekeerd. Ze zijn in feite onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het fysieke aspect wordt als startpunt gebruikt, waarbij het ASM is gericht op alle kinderen: de talentvolle en minder talentvolle bewegers. Het ASM helpt kinderen aan een grotere fysieke intelligentie door een stevig en veelzijdig beweegprogramma te doorlopen. Op dit fundament kunnen sportspecifieke ontwikkelingen worden uitgebouwd, gericht op de breedtesport en topsport. Dit alles onder het motto: ‘eerst een atleet, dan een specialist’.


Het ASM zal gebruikt worden als fundament van onze hockeyopleiding en leidraad zijn in keuzes die we de komende jaren maken. En praktisch betekent dit dat er niet alleen met bal en/of stick getraind zal worden. Ondanks dat LHC Roomburg toch echt een hockeyclub is, en blijft.


Wees dus niet verbaasd als u uw kinderen, uit met name de F- en E-categorieen, tijdens een hockeytraining bij sommige oefenvormen gecontroleerd ziet vallen, balanceeroefenstof aangereikt krijgen of met een tennisbal of een honkbalknuppel ziet spelen. Loopscholing, rollen, duikelen en ritmisch bewegen behoren ook tot een volledig en veelzijdig beweegprogramma en zullen uw kind prikkelen om zich tot een maximaal motorisch geschoolde beweger te ontwikkelen.


Op relatief korte termijn zal er een informatieavond georganiseerd worden voor hen die er graag meer over willen weten, of net als ik destijds, gegrepen worden door deze fantastische benadering waar het gaat om het opleiden van (top)sporters. Meer informatie hierover zal spoedig volgen.


Tot langs de lijn en sportieve groet,

 

Maarten Bos

Hoofd Jeugdopleiding LHC Roomburg

 
Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Even voorstellen Maarten Bos en ASM
 
21-8-2015 | 

Beste Roomburgers, spelers en ouders,


Sinds een week ben ik te vinden op de club, of beter: onze club; LHC Roomburg.


Wanneer ik aankom word ik begroet door de vriendelijke BSO-medewerkers, terwijl ik haast aangereden wordt door een kind op een skelter-achtig voertuig. Het loopt goed af en eenmaal binnen tref ik een enorme drukte aan.

De eerste teams zijn namelijk met een heuse intensieve trainingsweek gestart en ik zie buiten enkele teams hard trainen.

Andere teams lunchen binnen en enkele kinderen spelen FIFA op de PlayStation. Ik tref een enkele bekende, drink een kopje koffie, heb een gesprek met iemand van de technische commissie en loop wat rond.

"Bent u de fysio?” vraagt een meisje. Ik moet ontkennend antwoorden en terwijl ik buiten rond loop en op het veld kijk hoor ik achter mij twee oudere jongens kletsen. "Van wie hebben we eigenlijk training straks?” "Van mij!” zeg ik terwijl ik me omdraai. "Ik ben Maarten, aangenaam” en ik steek mijn hand uit.


En middels dit schrijven ook naar u. Een digitale hand, als kennismaking. Aangenaam.


Mijn naam is Maarten en zoals u wellicht al gelezen hebt op de website van de club, in de krant, of gehoord hebt van anderen op onze club, zal ik mij de komende jaren ontfermen over de structuur en inhoud van de jeugdopleiding. Niet de indeling of het faciliteren hiervan. De jeugdopleiding zal langzaam maar zeker gegoten worden in een vorm die uniek is en tot op heden binnen de hockeywereld (op clubniveau) niet gebruikt wordt. De filosofie (of visie) hierachter heet het Athletic Skills Model.

Naast het implementeren van dit model in onze jeugdopleiding zal ik dit seizoen een aantal trainers inhoudelijk begeleiden en een twee- tot drietal teams een maal per week training geven.


Het Athletic Skills Model, voor een optimale talentontwikkeling.


De huidige generatie kinderen is aantoonbaar minder fit (en motorisch geschoold) dan die van dertig jaar geleden. Door technologische ontwikkelingen zoals mobiele telefoons, spelcomputers, digitale media et cetera groeien kinderen op met een andere beweegcultuur, waarin buitenspelen geen (of een steeds mindere) hoofdrol speelt. Daarnaast staat bij de meeste scholen nauwelijks bewegingsonderwijs op het lesrooster, al dan niet van een vakleerkracht Lichamelijke Opvoeding. Doordat kinderen niet of te weinig in aanraking komen met alle zgn. grondvormen van bewegen, zullen ze de algemene atletische vaardigheden niet optimaal ontwikkelen.


Dit is de realiteit waaruit een nieuwe generatie jeugdige sporters komt. Om te zorgen dat deze kinderen op een optimale manier worden begeleid naar een sportief leven, is het Athletic Skills Model (ASM) ontwikkeld. Het ASM vindt zijn basis zowel in diverse wetenschappelijke bevindingen als in ervaringen vanuit de praktijk. Het ASM gaat over welzijn (o.a. hoe houden we onze jeugdige sporters zo lang mogelijk aan het sporten), gezondheid (o.a. hoe richten we onze trainingen in zodat de belasting en belastbaarheid niet leidt tot overmatige blessuregevoeligheid) en talentontwikkeling (o.a. met welke programma's laten we onze jeugdige sporters zo optimaal mogelijk sporten om zich persoonlijk te kunnen ontwikkelen tot de toppers die in een ieder aanwezig zijn) van kinderen en adolescenten tot volwassen bewegers. Het behelst de zoektocht naar een balans tussen prestatie en gezondheid.


Binnen het ASM is het thema aanpassingsvermogen essentieel: niet alleen om het aanpassen te trainen door de introductie van veel variatie, maar ook omdat kinderen daardoor meer plezier hebben en houden in het bewegen. Daarbij gaat het ASM ervan uit dat lichaam en geest één geheel vormen. Fysieke uitdagingen horen bij geestelijke uitdagingen en omgekeerd. Ze zijn in feite onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het fysieke aspect wordt als startpunt gebruikt, waarbij het ASM is gericht op alle kinderen: de talentvolle en minder talentvolle bewegers. Het ASM helpt kinderen aan een grotere fysieke intelligentie door een stevig en veelzijdig beweegprogramma te doorlopen. Op dit fundament kunnen sportspecifieke ontwikkelingen worden uitgebouwd, gericht op de breedtesport en topsport. Dit alles onder het motto: ‘eerst een atleet, dan een specialist’.


Het ASM zal gebruikt worden als fundament van onze hockeyopleiding en leidraad zijn in keuzes die we de komende jaren maken. En praktisch betekent dit dat er niet alleen met bal en/of stick getraind zal worden. Ondanks dat LHC Roomburg toch echt een hockeyclub is, en blijft.


Wees dus niet verbaasd als u uw kinderen, uit met name de F- en E-categorieen, tijdens een hockeytraining bij sommige oefenvormen gecontroleerd ziet vallen, balanceeroefenstof aangereikt krijgen of met een tennisbal of een honkbalknuppel ziet spelen. Loopscholing, rollen, duikelen en ritmisch bewegen behoren ook tot een volledig en veelzijdig beweegprogramma en zullen uw kind prikkelen om zich tot een maximaal motorisch geschoolde beweger te ontwikkelen.


Op relatief korte termijn zal er een informatieavond georganiseerd worden voor hen die er graag meer over willen weten, of net als ik destijds, gegrepen worden door deze fantastische benadering waar het gaat om het opleiden van (top)sporters. Meer informatie hierover zal spoedig volgen.


Tot langs de lijn en sportieve groet,

 

Maarten Bos

Hoofd Jeugdopleiding LHC Roomburg

 
Nieuwsoverzicht - ( VAN HET BESTUUR )
Buitengewone ALV statutenwijziging
 
21-8-2015 | 
Beste leden,

Tijdens de BALV van 10 maart zijn statutenwijzigingen besproken voor een uitgebreid stemrecht voor leden van Roomburg. Om deze nieuwe statuten van toepassing te laten zijn tijdens de ALV van 14 september wil de notaris eerst nog een ALV om de exacte tekst van de statuten goed te keuren. 

Daarom nodigen wij jullie uit voor een BALV op 7 september, aanvang 20.00 uur.

De agenda is als volgt:

1) Opening
2) Statutenwijziging 
3) Besluit tot volmacht aan Teekens Karsten om statuten te passeren. 
4) Sluiting

Wij hopen op jullie aanwezigheid en goedkeuring.

De uitnodiging voor de regulier ALV van 14 september volgt volgende week. 

Namens het bestuur, 

Marvin van Ginkel
Secretaris LHC Roomburg
 
Nieuwsoverzicht - ( SENIOREN )
Voorlopig trainingsschema
 
13-8-2015 | 
4e update
Hierbij het geplande trainingsschema voor komend seizoen. Wederom enkele teams die wij blij kunnen maken, maar ook enkele teams die wij teleur moeten stellen. Mochten er onjuistheden in het schema zitten, laat het ons weten. Vragen of reacties kunnen gestuurd worden aan senioren@roomburg.nl, Cc tc@roomburg.nl.

Sportieve groeten,
Cornelis van der Torren - Seniorencommissie
Stijn van Huijstee - Technische Commissie
 


Nieuwsoverzicht - ( ALGEMEEN )
Contributie 2015-2016
 
16-7-2015 | 
Beste leden,

Goed nieuws: de contributie voor komend seizoen zal niet verhoogd worden! De factuurmomenten zijn: 26 augustus, 26 oktober, 28 december en 25 februari. 

Er geldt net als vorig jaar, een factuurtoeslag van € 20,-. Als je wilt overstappen op automatische incasso, dan kan je mailen naar ledenadministratie@roomburg.nl (graag het goede IBAN, de juiste tenaamstelling en het aantal termijnen vermelden) of dit rechtstreeks aanpassen via Mijn Lisa. Dit moet uiterlijk voor 12 augustus gebeuren zodat eea nog verwerkt kan worden. 

Voor junioren is zaalhockey verplicht. In de loop van het seizoen wordt de zaalbijdrage gefactureerd. 

Een fijne zomervakantie gewenst!

Lieneke van Ginkel
Ledenadministratie
 
Nieuwsoverzicht - ( FEEST )
LHC Roomburg Lustrum
 
10-7-2015 | 
LHC Roomburg bestaat al weer 80 jaar. Een respectabele leeftijd en dat mag gevierd worden.

Op zaterdag 29 augustus wordt er dan ook een fantastische openingsdag georganiseerd, waarbij een mix is gezocht tussen hockey en muziek. Deze dag is niet alleen voor leden, maar ook voor buurtbewoners en andere belangstellenden. Het initiatief "Hockey en muziek” komt niet zo maar uit de lucht vallen. Door Johan Wakkie (ex directeur KNHB) en de KNHB is er bij de start van dit initiatief gerefereerd aan een brief van minister van OCW Jet Bussemaker. Deze brief van 8 juli 2014 heeft als titel "Cultuur verbindt: een ruime blik op cultuurbeleid”. Het gaat hierbij om de verbinding van de domeinen welzijn, zorg, sport en onderwijs. 

Roomburg doet mee aan de pilot van dit initiatief en heeft op basis daarvan het volgende programma samengesteld. 

29 augustus 2015: 

’s Ochtends van 10.00 – 12.00 is er een workshop zeemansliederen voor senioren (60+) uit de wijk, o.l.v. van zeemanskoor "Rumor di Mare”.
Van 13.00 – 17.00 is de jeugd van 8 – 14 jaar (zowel leden als niet-leden) aan de beurt. Een middag waarbij afwisselend muziek workshops i.s.m. met de Rockademy en hockey clinics door Heren 1 worden aangeboden. Er zal o.a. een zang workshop zijn maar ook een DJ-workshop en percussie.

Aanmelden voor beide activiteiten kan door een mail naar hockeyenmuziek@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd, telefoonnummer.

Vanaf 17.00 is er een feestelijk aangeklede lustrumborrel mét live muziek door een gelegenheidsband met als special guest: LO VAN GORP.

MIS DEZE FANTASTISCHE LUSTRUMDAG NIET!!
 
Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Lockersleutels Jongste jeug/Junioren
 
4-7-2015 | 

Beste Keepers/coaches/begeleiders,

Elk seizoen zorgen wij ervoor dat het keepersmateriaal voor iedere keeper/team beschikbaar is. Aan het eind van het seizoen moet wederom al het materiaal terug in de locker worden gezet, zodat wij alles weer kunnen voorbereiden voor het volgende seizoen. Wij vragen jullie om de sleutels van de locker bij ons in te leveren.

Dit kan op het volgende adres: Zoeterwoudseweg 120, Leiden.

Tijdens de zomerstop worden alle tassen gereed gemaakt en het huidige materiaal gecontroleerd op kwaliteit en compleetheid.

Aan het begin van het seizoen(augustus/september) worden alle lockers verdeeld en sleutels weer afgegeven.

Voor vragen neem contact met ons op. E-mail: materiaal.roomburg@gmail.com

De materiaalcommissie
 
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
Start trainingen
 
28-6-2015 | 
De trainingen starten in principe weer als de scholen starten, dus vanaf maandag 24 augustus. Het indelen van de trainers kan echter langer duren omdat de schoolroosters nog niet meteen bekend zijn. Houd daarom de website in de gaten en neem in geval van vragen contact op met lijncoordinator.
 
Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Start trainingen
 
28-6-2015 | 
De trainingen starten in principe weer als de scholen starten, dus vanaf maandag 24 augustus. Het indelen van de trainers kan echter langer duren omdat de schoolroosters nog niet meteen bekend zijn. Houd daarom de website in de gaten en neem in geval van vragen contact op met lijncoordinator.
 
Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. En Roomburg heeft veel te bieden.

Ook sponsor worden?