Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
februari 0 %
maart 0 %
april 0 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 4
Bestuur 
Bar Commisie  Algemeen Lid  Info?
Onderhouds Commissie  Voorzitter  Info?
Scheidsrechter Commissie  Algemeen Lid  Info?
Scheidsrechter Commissie  Algemeen Lid  Info?

Molentoernooi
PIMS
Wist-je-datjes Website
Roomburgapp

d1 (2).jpg JA1 - 5.png MB4 - Alecto.jpg roomburg alecto.jpg vincent bijgesneden.jpg
Nieuwsoverzicht - ( TOPHOCKEY VROUWEN )
Dames 1 Kampioen in de zaal
 
1-2-2015 | 

Zonder verwachtingen, maar gewoon om lekker fit te blijven in de winter, is Dames 1 gaan zaalhockeyen. Onze vaste stek was de zaal in Berkel Rodenrijs, waar ook H2 competitie speelde. Het gezellig trefpunt was Charlie’s eetcafé, schijnbaar het beste restaurant in de verre omtrek.

In totaal zijn we daar 5 x geweest en speelden tegen Alkemade, Forescate, Kieviten, Barendrecht en Evergreen. De eerste wedstrijden moesten we nog een beetje wennen maar naarmate de competitie vorderde, gingen we ook steeds beter spelen. Onze troef was af en toe Lies als vliegende keep te laten spelen, waardoor er meteen veel meer power op het veld kwam. Natuurlijk loop je dan af en toe het risico dat je een strafcorner of zelfs strafbal om de oren krijgt, maar het voordeel is dat je veel sterker bent in de aanval. Afgelopen zaterdag speelden we de laatste wedstrijd en waar het tegen Kieviten nog best moeilijk was om te winnen, was de wedstrijd tegen Evergreen een ware walk-over en eindigde in een 9-2. Dat is nog niet zo extreem als bij H2 die maar met liefst 19-3 van Dopie hebben gewonnen.

Dames, gefeliciteerd met dit kampioenschap! Volgend jaar spelen wij in de zaal in elk geval weer tweede klasse. Vanaf maart gaan wij alles op alles zetten om ook op het veld weer terug te keren naar de tweede klasse, want dat wij daar horen hebben we vandaag maar weer eens bewezen met een overwinning op de dames van Groen Geel!

Veel dank namens staf en speelsters aan Alexander, die ons alle zaterdagen en woensdagen heeft gereden.

 
Nieuwsoverzicht - ( TOPHOCKEY MANNEN )
1 februari as.: OEFENWEDSTRIJD HEREN 1
 
31-1-2015 | 
De uitwedstrijd van as. zondag 1 februari is omgezet in een thuiswedstrijd. IJs- en weder dienende: Heren 1 - Amstelveen H1, aanvang 14.45 uur, RABO veld. 
 
Nieuwsoverzicht - ( SENIOREN )
1 februari as.: OEFENWEDSTRIJD HEREN 1
 
31-1-2015 | 
De uitwedstrijd van as. zondag 1 februari is omgezet in een thuiswedstrijd. IJs- en weder dienende: Heren 1 - Amstelveen H1, aanvang 14.45 uur, RABO veld. 
 
Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Start CS+ opleiding A-junioren. Geef je op vòòr 8 februari!
 
25-1-2015 | 

Zoals jullie misschien al gezien hebben, is een 4-tal senior scheidsrechters op Roomburg vorig seizoen begonnen met de opleiding tot CS+-er.

Een CS+-scheidsrechter is een reguliere Clubs Scheidsrechter die het leuk vindt om te fluiten en zichzelf wil verbeteren. Hij/zij wordt intensief begeleid door een leercoach. Dit gebeurt vooral in de praktijk. Daarnaast volgt de CS+-kandidaat een 3-tal theoretische workshops.


Roomburg wil de kwaliteit van haar scheidsrechters continu verbeteren en met de opleiding van onze eerste eigen leercoach is er ruimte voor 4 junioren om met de CS+-opleiding te starten.


Dus: Vind je het leuk om  te fluiten? En wil je graag hogere teams (Bijvoorbeeld JC1-topklasse, B-teams of zelfs A-teams) fluiten? Geef je dan op voor de CS+-opleiding. We starten direct na de winterstop met het praktijkgedeelte.
Weet je het nog niet zeker? Geef je dan ook op, dan bepalen we in een persoonlijk gesprek of het iets voor je is.
We starten in principe met A-junioren die al wat meer fluit ervaring hebben. Heb je als B-junior regelmatig gefloten en wil je ook graag meedoen? Neem dan even contact op met de leercoach, Koen de Jong.


We ontvangen graag je reactie vòòr 8 februari, CSplusroomburg@dejoko.nl

Of per telefoon: 06-41101360

Koen de Jong, leercoach CS+ Roomburg

 
Nieuwsoverzicht - ( ALGEMEEN )
Clubhuis gesloten
 
19-1-2015 | 

Het clubhuis is gesloten van 8 december 2014 tot 13 februari 2015, met uitzondering van de door de bond vastgestelde speeldagen.


 
aanmelding junioren 2015 2016
 
8-1-2015 | 
De aanmelding van nieuwe Junioren kan van 1 maart tot en met 1 mei. Het heeft geen zin nu al junioren aan te  melden, wij houden geen wachtlijst aan. 
Nieuwsoverzicht - ( JONGSTE JEUGD )
aanmelding junioren 2015 2016
 
8-1-2015 | 
De aanmelding van nieuwe Junioren kan van 1 maart tot en met 1 mei. Het heeft geen zin nu al junioren aan te  melden, wij houden geen wachtlijst aan.


Zie ook http://roomburg.nl/site/?option=11016.
 
Nieuwsoverzicht - ( JUNIOREN )
Zaaltrainingen 26 okt & 2 nov / Zaalselecties Junioren
 
19-10-2014 | 
Alle zaaltrainingen van 26 oktober (selectieteams) en 2 november (alle teams) staan bij de (veld)teams in het wedstrijdschema vermeld.

Op basis van de selectietrainingen op zaterdag 12 oktober zijn de bijgaande selecties samengesteld. Uitgangspunt is geweest om in elke categorie drie even grote teams samen te stellen van ieder 9 a 10 spelers. Daardoor bestaan de uitgebreide 1e teams nu uit 19 tot 21 spelers, die eind november verdeeld gaan worden over een 1e zaalteam en een 1/2-combinatie zaalteam. Elk 2e team bestaat nu al uit 9 tot 11 spelers en gaat in deze samenstelling dan ook als zaalteam spelen.
Als gevolg van deze teamgroottes is besloten elk 2e team met een ander 2e team te laten trainen: JA2+JB2, JC2+JD2, MA2+MB2, MC2+MD2. Bijkomend voordeel is dat alle 2e teams op 26 oktober kunnen beginnen met trainen. Nadeel is dat vandaag het training schema voor 26 oktober nog een keer is aangepast voor de 2e teams.

Zaalcommisie (Alexander Drijver / Ko Baart)
zaalhockey@roomburg.nl

 


Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. En Roomburg heeft veel te bieden.

Ook sponsor worden?