december 2018

NIEUWSBRIEF

De nieuwsbrief wordt verzorgd door de RoCoCo (Roomburg Communicatie Commissie).
De volgende nieuwsbrief verschijnt vrijdag 22 februari, voordat we het veld weer opgaan.
Kopij daarvoor kun je tot 15 februari sturen naar
[email protected].

Junior talentenpool zoekt organisatietalent

(gemiddeld 1 uur/week)

Fluittalenten Hugo Kuiper (l) en Maarten Tulkens (r)
geflankeerd door coaches JC1

‘’Fluiten is leuk!” Maar niet iedereen doet het even graag. Gelukkig hebben we veel junioren die het wel leuk vinden en daarin beter willen worden. En dat kan! Alle ingrediënten zijn op Roomburg aanwezig. Workshops, praktijkbegeleiders, planners en nog veel meer. We missen alleen nog één ingrediënt, het verbindende element, dat ervoor zorgt dat alles rond onze junior talentenpool soepel verloopt. Vind jij het leuk om te werken met enthousiaste jongeren die willen groeien? En kun je goed plannen en organiseren? Lees dan verder, want we zoeken jou! Je hoeft dus zelf niet te fluiten. Sterker nog, je hoeft het niet eens leuk te vinden!  Lees verder

De Sleutel tot Droomburgpark

Hoe ziet onze droom over het Roomburgpark er uit? Als hoofdgebruiker van het park hebben we met een flink aantal stakeholders uit de wijk (TC Roomburg, Sporting Trigon, de Lorentzschool, BSO ’t Kasteel) een half jaar geleden de handen ineen geslagen. Samen bedachten we een plan waar we ons allemaal in kunnen vinden. Uitgangspunt voor ons is extra capaciteit voor de hockey: een extra veld in het park en een veld bij Trigon.
Over dit plan zijn we nu met omwonenden in gesprek. De gemeente heeft het voortouw in dit participatieproces waarbij de belangrijkste belanghebbenden zijn betrokken. Er wordt hard en serieus gewerkt. Dit zal uiteindelijk tot een gemeentelijk advies leiden.

Bas Pietersen en John Doove (TC Roomburg) gaven over dit alles een pakkend interview aan Sleutelstad. Zie ook Wijksportpark Roomburg.

PIMS in Space: 7 t/m 9 juni 2019

Het thema voor de 43e editie van het jaarlijkse senioren toernooi op LHC Roomburg is bekend. Dit jaar stijgt PIMS naar ongekende hoogte met ‘PIMS IN SPACE!’.
 
Met dank aan onze trouwe sponsor Hoppezak zag de commissie er weer spectaculair gekleed uit, tijdens de bekendmaking van het thema. Dit gebeurde op de laatste Thé Dansant voor de winterstop, gekleed in slechts een kleine greep uit de mogelijke interpretaties van het thema. We zijn nu al benieuwd naar de invulling van alle teams.
 
Wil je er deze zomer ook bij zijn? Tijdens de eerste Thé Dansant na de winterstop wordt de inschrijving geopend...
 
May the force be with you!
 
PS zin om PIMS mee te maken van de andere kant? De Commissie zoekt nog naar een enthousiasteling om samen het mooiste feestje van Roomburg te verzorgen. Meld je aan bij [email protected].

 

Sponsorcommissie met volle kracht vooruit

Een event waar de sponsorcommissie met plezier op terugkijkt is de Langs de Lijn borrel op 25 november. Deze werd samen met Dames 1 georganiseerd voor onze sponsoren. Onder het genot van een hapje en drankje konden zij de wedstrijd bekijken. Dames 1 had heerlijke taarten gebakken en Het Leidsch Beleg had fantastische broodjes verzorgd. TOP !
De club mocht op deze dag twee nieuwe sponsors verwelkomen, te weten Auto Haag Zeeuw en De Pizzabakkers. Op de foto tekenen het bestuur van onze mooie club en Mathis Fleer van De Pizzabakkers (midden) een sponsorcontract voor drie jaar.
 
Heb je interesse of ken je iemand die interesse toont om onze club te steunen? Mail dan naar [email protected].
 

Heren 1 Kerstdiner

Afgelopen zaterdag, 15 december, was het zover: de 6e editie van het Heren 1 Kerstdiner! Inmiddels een traditie die voor de volgers van Heren 1 een waar fenomeen is. Ook dit jaar weer heerlijk eten, nu bereid door Bart van de Kookfabriek in Amsterdam (waar Julius Jaspers talenten traint) en voortreffelijke bijpassende wijnen van De Geus (te vinden in de Hoefstraat). Uiteraard ontbrak de legendarische veiling niet! Dit alles om geld op te halen voor de buitenlandse trainingsstage van Heren 1 in februari.

Het eten en de wijn kwamen dus van specialisten, maar wie bracht dan het eten en het drinken naar de tafels? Heren 1 deed de bediening, deze avond strak in pak. Na het eten en de veiling tussen de gangen door, werd de muziek aangegooid en begon het feestje. Al met al was het weer een onvergetelijke avond waar Heren 1 dankbaar en met grote tevredenheid op terug kan kijken.

Roomburg Kerstbomen actie

Zaterdag 8 december stond het Roomburg terrein in het teken van Kerst. Een vrachtwagen vol met kerstbomen kwam het Roomburg terrein opgereden en kerstbomen van allerlei lengtes voorzien van naamkaartjes werden uitgestald, klaar om opgehaald te worden.
Het was guur en koud, maar men kon zich lekker opwarmen bij de vuurkorf met een glaasje glühwein.
Bij thuiskomst werd iedereen blij verrast door de kwaliteit van de boom. Al met al een leuk initiatief om volgend jaar te herhalen!

Agenda voor de komende periode

zondag 13 januari
15:00 - 16:30 uur: Wedstrijd Heren 1 - Oud Heren 1
16:00 - 20:00 uur: Nieuwjaarsborrel


maandag 11 februari
Start veldtrainingen Senioren en Junioren selectieteams


maandag 18 februari
Start veldtrainingen Senioren en Junioren breedteteams


vrijdag 1 maart
17:30 - 20:00 uur: VrijMiBo (vrijdagmiddag borrel)

maandag 4 maart
Start veldtrainingen Jongste Jeugd


zaterdag 9 maart
08:30 - 17:45 uur: Start veldcompetitie (Jongste) Jeugd


zondag 10 maart
11:00 - 17:45 uur: Start veldcompetitie Senioren

Facebook
Twitter
Website
 

Aanpassen hoe je deze nieuwsbrief ontvangt?
Je kunt je profiel updaten of je uitschrijven.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*