Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
augustus 75 %
september 12 %
oktober 3 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 15
ALGEMENE ZAKEN 
Archiefcommissie  Algemeen Lid  Info?
Onderhoudscommissie  Voorzitter  Info?
COMMERCIELE ZAKEN 
Sponsorcommissie  Algemeen Lid  Info?
Sponsorcommissie  Algemeen Lid  Info?
Vrienden van Roomburg  Secretaris  Info?
FINANCIELE ZAKEN 
Barcommissie  Coördinator Keuken  Info?
Materiaalcommissie  Inkoper  Info?
Materiaalcommissie  Materiaalbeheerder Senioren  Info?
LIJNORGANISATIE 
LijnCoördinatoren  LijnCoördinator E8-lijn Meisjes  Info?
LijnCoördinatoren  LijnCoördinator F3/6-lijn Jongens  Info?
Teamcoaches & -managers  Teamcoach MA3  Info?
SECRETARIAAT & COMMUNICATIE 
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
RoCoCo  Algemeen Lid  Info?
RoCoCo  Communicatie Expert  Info?
TECHNISCH HART 
Arbitrage Commissie  Voorzitter  Info?
Mijn Roomburg App
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Nieuwroomburgpark_2400x600.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 

Inschrijfformulier voor nieuwe spelers (leden) en voor nieuwe vrijwilligers

Kinderen waarvan de ouders zich inschrijven als vrijwilliger (met een eigen inschrijfformulier!) krijgen voorrang bij de toelating. Inschrijving als vrijwilliger geeft uiteraard geen contributieverplichting.

Inschrijving is géén garantie tot toelating. Uitsluitsel over de toelatingen wordt voor 1 juli gegeven (streven is begin juni).

Heb je de informatie voor junioren of senioren en over de contributies en verzekeringen gelezen?

1. Vul dan onderstaand formulier in.
2. Druk op verzenden.
3. Via de mail krijg je een bevestigingsformulier gestuurd.
Wanneer je geen mail ontvangt (kijk ook in je SPAM-box), dan is er iets verkeerd gegaan. Je moet het formulier dan opnieuw invullen. Controleer daarom vooral goed het bovenste e-mailadres, want daar wordt de mail naar gestuurd.

4. Print het formulier uit en controleer goed of alle gegevens juist zijn ingevuld. Onderteken het en stuur het in een open enveloppe naar Ledenadministratie LHC Roomburg, P.J. Blokstraat 6, 2313 ET Leiden.

Als er fouten in staan, moet je het formulier opnieuw invullen. Onderteken dan het goede formulier, kruis het foute duidelijk door, en stuur beiden op.

Let op.

Je inschrijving is pas geldig wanneer het geprinte formulier ondertekend door de ledenadministratie is ontvangen. Dit moet binnen twee weken na invullen op de website gebeuren anders vervalt de inschrijving. 

Inschrijving junioren

De inschrijving voor junioren begint op 1 maart en eindigt op 1 mei. Buiten die data is het mogelijk je in te schrijven (m.u.v. januari en februari), maar er is maar zeer beperkt plaats. Lees daarover de informatie voor junioren.

In het formulier moeten alle vragen beantwoord worden voor de inschrijver (i.c. het kind)! Ouders van junioren die als vrijwilliger bij Roomburg aan de slag willen, moeten zichzelf apart als vrijwilliger inschrijven en dan de vragen voor zichzelf beantwoorden.


 
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Persoonlijk (Hockey)
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
   
   
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
 
Betaling van de contributie bij Leidse Hockeyclub Roomburg gaat via een machtiging. Deze verleen je ons zodat wij de verschuldigde inschrijf- en contributiegelden van je rekening kunnen afschrijven.

 
   
 
   
 
   
Wat ga jij, de inschrijver (!), doen voor Roomburg
 
Roomburg drijft op vrijwilligers. Senioren doen bardienst en fluiten, ouders van junioren bar/rijdienst. Bestuur, commissies, trainers, coaches, scheidsrechters, toernooi organisatoren, het zijn allemaal vrijwilligers. Het kunnen senioren zijn, (oudere) junioren of ouders! Vrijwilligers zijn immers ook voor de junioren van groot belang. Zij zorgen voor de hockeyopleiding, plezier en veiligheid van ALLE dus ook JULLIE eigen kinderen. Zonder hulp van ouders is dit niet mogelijk. De onderstaande opgave is voor ouders/vrijwilligers (in hun eigen inschrijving!) NIET vrijblijvend, het maakt wezenlijk onderdeel uit van het lidmaatschap van jullie kind(eren). Ook sponsoring is van groot belang voor Roomburg. Het maakt die extra’s mogelijk. Geen club zonder communicatie. Onze media zijn Roomburg.nl, Roomburg app, Twitter & Facebook, digitale nieuwsbrieven en jaarlijks magazine. Misschien heb je andere vaardigheden. Je kunt het hier allemaal kwijt.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Overige informatie
   
 
   


Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?