.FysiotherapieEven kennismaken….

Wij zijn SMC Rijnland Fysiotherapeuten, gevestigd in het centrum van Leiden aan de Oosterkerkstraat 1. Vanaf Januari 2016 zijn wij als sportfysiotherapeuten betrokken bij jullie club LHC Roomburg. Natuurlijk vinden wij dit bijzonder leuk, en willen jullie graag helpen het beste uit jezelf te halen op sportgebied.
     Jaco de Wolf


Onze therapeuten Jaco en Jaap staan voor je klaar op het gebied van blessurepreventie, inloopspreekuur op de club om even naar je te kijken of vragen te beantwoorden en hersteltraining. Tijdens de training of wedstrijd toch een blessure opgelopen die niet wachten kan? Een afspraak met een van onze sportfysio’s is snel gemaakt. Ten slotte; een blessure verdient professionele aandacht….!
Snel een afspraak? Bel 071-3411312


SMC Rijnland en clubadvies
Clubadvies is een service van SMC Rijnland Fysiotherapeuten waar onze experts op het gebied van sportbegeleiding en sportrevalidatie werkzaam zijn. Wij staan voor je klaar met kennis welke is opgedaan door jarenlange ervaringen in de topsport (zo is Jaco de Wolf sinds de Hockey World League 2015 één van de fysiotherapeuten van het Nederlands Hockey Elftal). Dit vormt de basis voor een gestructureerde sportmedische begeleiding bij  sportclubs/ -ploegen, sportverenigingen en sportcentra.

Scholing
Scholing is de basis van preventie. Daarom staat scholing bij Clubadvies als belangrijke peiler aan de basis van de medische clubondersteuning. Binnen topsport, amateursport en breedtesport verzorgen van vakinhoudelijke workshops, lezingen en presentaties, sturen van vakinhoudelijke nieuwsbrieven en voorzien trainers en coaches van relevante informatie.

Preventie
Hoe belastbaar is een sporter? Welke risico’s zijn er in bijv hockey, welke blessures kunnen we zoveel mogelijk voorkomen? Als antwoord op deze vragen zijn sportspecifieke preventieve programma’s ontwikkeld. Programma’s als aanvulling op de reguliere training, seizoensoverbrugging/ voorbereiding. Programma’s die voorkomen dat jij en je team geblesseerd raken.

Blessure begeleiding
Je raakt geblesseerd en dan? Via ons gratis inloopspreekuur op de club wordt je blessure gescreend. Wat is het beste beleid… rust, extra onderzoek zoals bijvoorbeeld een echo of we nemen contact op met een sportarts of orthopeed? Alles om je snel en goed op weg te helpen.

Blessure behandeling
Ben je helaas toch geblesseerd en heb je fysiotherapie nodig? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Bij ons ben je in goede handen. SMC Rijnland heeft sportfysiotherapeuten met jarenlange ervaring die jou helpen snel terug te keren op het veld. Tenslotte; elke blessure verdient professionele aandacht!

Overzicht Gratis Inloopspreekuur:
- Praktijklocatie Oosterkerkstraat: Maandag
- L.H.C. Roomburg: Dinsdag 18.00-19.00 Jaco de Wolf
                                  Donderdag 16.00-18.30 Jaap Wonders

Kijk voor meer informatie op  www.smc-rijnland.nl