Funkeys & Coolkids


Iedere week trainen en spelen bij onze Funkeys en Coolkids ruim 100 enthousiaste kinderen in de leeftijdscategorie van 5 t/m 6 jaar. Kinderen en ouders leren in een sociaal veilige omgeving wat het is om onderdeel te zijn van een prachtige vereniging en van een leuk team. Daarnaast leren de kinderen natuurlijk de basisbeginselen van het hockeyspel.

Bij de Funkeys en Coolkids staat plezier in het spel en de individuele ontwikkeling van het kind voorop; winnen is leuk maar niet belangrijk bij het hockeyen voor de allerkleinste leden van Roomburg!

Lid worden:
  • Gedurende het lopende seizoen kunnen kinderen ouder dan 5 soms toegelaten worden als er nog ruimte is. Overleg hiervoor met de ledenadministratie.
  • Van 1 maart tot 1 mei is de inschrijvingsperiode voor het nieuwe seizoen; eind mei/begin juni hoor je of je lid kan worden (afhankelijk van het aantal overschrijvingen).
Kenmerken Funkeys (bondscategorie O6)
- Leeftijd op 1 oktober van het lopende seizoen 5 jaar oud   
- Gedurende het veldseizoen één maal per week training op zondagochtend (09.30-10.30) aan de Cronesteijnkade (vierde veld)
- Gedurende het zaalseizoen een vijftal indoor trainingen
- Accent op samen bewegen en spelen

Kenmerken Coolkids (bondscategorie O7)
- Leeftijd op 1 oktober van het lopende seizoen 6 jaar oud
- Gedurende het veldseizoen één maal per week training op woensdag of vrijdag (dit seizoen vrijdag 16.30-17.30) op Roomburg
- Na herfstvakantie deelname aan "Coolkids" wedstrijdprogramma op zaterdagochtend
- Gedurende het zaalseizoen een vijftal indoor trainingen
- Accent op samen bewegen en hockeyen

Meer informatie
Wil je een keer komen kijken en sfeer proeven? Kom dan een keer kijken bij een training! Heb je vragen over Funkeys en/of Coolkids? Mail dan met de ledenadministratie.