.Keeperscorner

De keeperstrainingen van de keepers van de jeugdteams worden verzorgd door GoalieWorks, de keepersschool van Pirmin Blaak, keeper van Oranje.

GoalieWorks jeugdkeepers
Het doel van de keepersscholen van GoalieWorks is om de ontwikkeling van elke deelnemende keeper maximaal te ondersteunen. Er wordt veel aandacht besteed aan techniek, gecombineerd met oefeningen die wedstrijdsituaties nabootsen. Daarnaast wordt tijdens de training ook veel aandacht besteed aan loop- en krachttraining en aan de mentale aspecten van het keepen.

De trainingen zijn samengesteld door Simon Zijp. Simon is samen met Bart van Gaalen, verantwoordelijk voor de keeperstraining van de Oranje- en Jong Oranje keepers en keepsters. Alle trainers die bij GoalieWorks werken zijn door henzelf opgeleid.

GoalieWorks keeperstrainingen op Alecto en Roomburg
Net als vorig seizoen starten we met de keeperstrainingen op Alecto op woensdag. Na de winterstop komen we weer naar Roomburg.
Deze trainingen zijn alleen voor de vaste keepers. Wisselkeepers kunnen op vrijdag meetrainen, hier volgt later info over.

Heb je een vraag over vaste keepers training? Neem dan contact op met Daya Waisvisz via [email protected].

GOALIEWORKS APP
Als je nieuw bent bij de keepersschool willen wij je vragen zo snel mogelijk aan te melden bij Goalieworks. Keepers van vorig jaar zijn al aangemeld. Lukt het inloggen niet, neem dan contact op met [email protected].

Ook willen we je vragen of je de Goalieworks app wilt downloaden uit de apple store. In deze app komen alle trainingen te staan en kan je je ook afmelden als het echt niet lukt om te trainen. In deze app krijg je ook feedback over jou als keeper door middel van filmpjes. Deze zijn alleen voor jou bestemd en door niemand anders te bekijken.


Elke vrijdag inlooptraining keepers Jongste Jeugd
Op vrijdagmiddag is er een inlooptraining voor kinderen van de E- en D-jeugd om kennis te maken met het keepen.

Sta jij komende zaterdag in het doel of vind je keepen gewoon leuk en wil je weten wat je precies moet doen? Kom dan vrijdag gezellig trainen! Je hoeft je niet aan te melden.

Hier onder het schema welke teams wanneer kunnen trainen.

M8E1 t/m M8E4 en J8E1 t/m J8E3 en de D- jeugd 16.00 - 16:45 uur
M6E1 t/m M6E4 en J6E1 t/m J6E4 16.45- 17:30 uur

We willen op tijd starten dus zorg ervoor dat je op tijd met je met spullen aan op het veld staat. Vraag bij jouw coach/begeleider de sleutel van de locker, zodat je zelf bij je spullen kan. Er is geen sleutel beschikbaar op de club.


Keepersmateriaal en lockers
Dit wordt verzorgt door de Materiaalcommissie. Zie onder Commissies voor de commissiesamenstelling; zie verder onder Materialen.

Onderhoud:
  1. Helm, klompen, legguards, handschoenen kun je met een vochtige doek schoonmaken
  2. Broek, body en elleboogbeschermers kun je wassen in de wasmachine.
LET OP: in een waszak of kussensloop, op 30 graden en op een wolwas-programma. ..en natuurlijk niet in de droger.

Vragen of problemen? Neem contact op met de materiaalcommissie.