Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
augustus 75 %
september 12 %
oktober 3 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 15
ALGEMENE ZAKEN 
Archiefcommissie  Algemeen Lid  Info?
Onderhoudscommissie  Voorzitter  Info?
COMMERCIELE ZAKEN 
Sponsorcommissie  Algemeen Lid  Info?
Sponsorcommissie  Algemeen Lid  Info?
Vrienden van Roomburg  Secretaris  Info?
FINANCIELE ZAKEN 
Barcommissie  Coördinator Keuken  Info?
Materiaalcommissie  Inkoper  Info?
Materiaalcommissie  Materiaalbeheerder Senioren  Info?
LIJNORGANISATIE 
LijnCoördinatoren  LijnCoördinator E8-lijn Meisjes  Info?
LijnCoördinatoren  LijnCoördinator F3/6-lijn Jongens  Info?
Teamcoaches & -managers  Teamcoach MA3  Info?
SECRETARIAAT & COMMUNICATIE 
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
RoCoCo  Algemeen Lid  Info?
RoCoCo  Communicatie Expert  Info?
TECHNISCH HART 
Arbitrage Commissie  Voorzitter  Info?
Mijn Roomburg App
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Nieuwroomburgpark_2400x600.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 
- Welkom (concept) 

Leuk dat je lid wilt worden van LHC Roomburg, de enige hockeyclub van Leiden. Wij hebben een rijke historie en weten tophockey goed te combineren met breedtehockey en gezelligheid. Met 800 jeugdleden hebben we een grote schare jeugdhockey op de zaterdagen en zondagochtenden op de velden van Roomburg en Trigon.

Roomburg heeft ruim 1300 leden en beschikt over 3 kunstgrasvelden, waarvan 1 een waterveld (nieuw aangelegd 2016) is. Door de week trainen het Stedelijk Gymnasium en Bonaventura Lyceum op onze velden en maken zij gebruik van onze buitenkleedkamers. De binnenkleedkamers worden door de week omgetoverd tot een kinderparadijs door Stichting Kinderopvang ’t Kasteel die naschoolse opvang biedt.

Bij Roomburg kun je op verschillend niveaus hockeyen. We hebben prestatiehockey (alle eerste en tweede teams bij de junioren en Dames 1 en 3 en Heren 1 en 2), maar natuurlijk ook recreatief hockey. De aller jongste jeugd (5/6 jaar) traint op zondagochtend; alle andere jeugdteams spelen op zaterdag en een enkele keer op zondag. Senioren en Veteranen spelen op zondag.

Roomburg heeft ook een bloeiend veteranenhockey, waarbij zowel heren veteranen A als dames veterinnen A in de hoofdklasse spelen. Dames van 30 jaar of ouder kunnen meespelen in competitieverband met de Dinsdag Veterinnen.

Veel ouders met kinderen die gaan hockeyen, vinden het leuk om zelf ook het spelletje onder de knie te krijgen. Dat kan bij de Trimmers die op maandagavond trainen en geregeld ook wedstrijden spelen.

Het hockeyseizoen loopt van 1 september tot eind juni. Tijdens de winterstop in de maanden december t/m februari, spelen alle jeugdteams in de zaal. Senioren kunnen deelnemen aan zaalhockey of midwintercompetitie.

Naast trainingen en wedstrijden organiseert Roomburg heel veel andere activiteiten voor zowel junioren als senioren. Te denken valt bijvoorbeeld aan allerlei toernooien waaronder het beroemde PIMS, maar ook het D-Molentoernooi, het pannenkoekentoernooi voor de jongste jeugd en het familietoernooi. Daarnaast organiseren we o.a. clinics, CD-feesten, AB-feesten en Sinterklaas.

De teamindelingen Junioren en Senioren worden tijdig gepubliceerd op de website.

We wensen je een hele fijne tijd toe op onze vereniging!

 

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?