Taptoe 2 oktober

woensdag 2 oktober 2019   |   19:00 - 21:00   |   LHC Roomburg
Wie mogen er meelopen?
Alle D – teams.

Begeleiding die meeloopt? 
Per team: minimaal 1, maximaal 2 begeleiders.

Hoe laat en waar beginnen?
Om 17:45 uur verzamelen op de Sint Jorissteeg, net na het kruispunt met het Levendaal. Hier eindigt de optocht ook, dus handig om hier in de buurt eventuele fietsen neer te zetten.
Wij vertrekken als één groep om uiterlijk 17.55 naar de Kaasmarkt, waar de taptoe vanaf 18.00 uur wordt opgesteld. Deelnemers en begeleiders kunnen vanaf 18.00 uur het terrein slechts betreden via de Middelweg. Daar worden ook de taptoemedailles uitgedeeld. Gezien vanuit de Middelweg zijn de meest linksgelegen vakken (zijde Hooglandse Kerkgracht) gereserveerd voor de winnaars van de Joppenszprijzen van 2018 (Hong Yung, Gymsport Leiden, Lugdunum), die na het muziekkorps en het bestuur van de 3 October Vereeniging als eersten zullen afmarcheren. De overige vakken worden gevuld op volgorde van aankomst van de deelnemers.

Wij willen een beetje vooraan lopen, dus graag op tijd zijn. De afmars is om 19.30 uur precies. Naar verwachting hebben de laatste deelnemers de route afgelegd rond 21.30 uur.

Hoe laat en waar eindigen?
Tussen 21:15 en 21:30 uur is de Taptoe afgelopen. Eindpunt: hetzelfde: Sint Jorissteeg – net na het kruispunt met het Levendaal.
 Spreek goed af (als begeleider) met de ouders waar ze hun kinderen ophalen. Zorg dat kinderen een telefoonnummer van hun ouders op zak hebben!

Kleding en attributen? 
We hebben natuurlijk allemaal ons mooie Roomburg trainingspak aan! GEEN hockeysticks. Er is vanuit de organisatie verzocht dat de begeleiders ook in clubtenue lopen. Aangezien de meeste ouders geen Roomburg tenue hebben, is het daarom misschien handig om voor de begeleiding de trainers te strikken. 

Er is vanuit de organisatie tevens verzocht meer aandacht te geven aan het thema "Een lint van licht door Leiden”.  Daarom graag per team zelf lampionnetjes, breekstaafjes, lampjes etc. zelf meenemen.  Let op, dit is aan alle verenigingen gevraagd, dus dit soort attributen zullen snel uitverkocht zijn. Hopelijk wordt het een feestelijk gezicht!