Taptoe

zaterdag 2 oktober 2021   |   17:45 - 21:30   |   Geen locatie ingevoerd

HET GAAT DOOR!! Lang was het onzeker, maar het is nu duidelijk dat de Taptoe 2021 op zaterdag 2 oktober door kan gaan. We doen met LHC Roomburg natuurlijk weer mee. Traditiegetrouw is het thema van de Taptoe: "Een lint van licht door Leiden".


  • Wie mogen er meelopen? Alle D - teams.
  • Begeleiding die meeloopt? Per team: minimaal 1, maximaal 2 begeleiders.
  • Hoe laat en waar beginnen? Om 17:45 uur verzamelen wij als Roomburg op de Sint Jorissteeg, net na het kruispunt met het Levendaal. Hier eindigt de optocht ook, dus handig om hier in de buurt eventuele fietsen neer te zetten. Wij willen een beetje vooraan lopen, dus graag op tijd zijn. De afmars is om 19.30 uur precies. Naar verwachting hebben de laatste deelnemers de route afgelegd rond 21.30 uur.
  • Hoe laat en waar eindigen? Tussen 21:15 en 21:30 uur is de Taptoe afgelopen. Onze stoet zal worden voorafgegaan door onze verlichte 'Roomburg' platte kar, met de Roomburgmolen erop. Eindpunt: wel bij de Sint Jorissteeg - net na het kruispunt met het Levendaal.
  • Kleding en attributen?  We hebben natuurlijk allemaal ons mooie Roomburg trainingspak aan! GEEN hockeysticks. Er is vanuit de organisatie verzocht dat de begeleiders ook in clubtenue lopen. Aangezien de meeste ouders geen Roomburg tenue hebben, is het daarom misschien handig om voor de begeleiding (ook) de trainers te strikken. Er is vanuit de organisatie tevens verzocht meer aandacht te geven aan het thema "Een lint van licht door Leiden".  Daarom graag per team zelf lampionnetjes, breekstaafjes, lampjes etc. meenemen.  Let op, dit is aan alle verenigingen gevraagd, dus dit soort attributen zullen snel uitverkocht zijn (bij de Action etc.).


Hopelijk wordt het een feestelijk gezicht!


Vragen? Mail met [email protected]