Clubhuis en de velden per direct gesloten ivm corona virus

15-3 Nieuws Vandaag is door het kabinet aangekondigd dat er weer extra maatregelen worden genomen om de verspreiding van het Corona virus te remmen. Roomburg volgt uiteraard dit beleid.

Deze extra maatregelen betekenen dat ook ons clubhuis en de velden per direct en tot nader order worden gesloten
. Alleen de BSO zal aanwezig zijn om voor de noodzakelijke kinderopvang te kunnen zorgen.

Verder geldt voor iedereen het nadrukkelijk verzoek van ‘social distancing’. Het verzoek om sociale evenementen te mijden en zoveel mogelijk afstand te houden van elkaar om te voorkomen dat het virus zich sneller verspreidt. Als richtlijn is de afstand van 1,5 meter afgegeven.

Voor de jeugd zal de komende periode niet makkelijk zijn. De jeugd is op zich geen kwetsbare groep, maar is door de vele interactie wel een groep die kan zorgen voor snellere verspreiding. We zouden ook iedere ouder willen vragen om het gesprek met hun kind aan te willen gaan om de komende periode even niet meer samen te komen, uitgezonderd virtueel via bijvoorbeeld whatsapp of online. De komende periode dus niet hockeyen of voetballen op het hockeyveld.

Drie weken binnen zitten is zwaar. Individueel sporten kan natuurlijk altijd, hiervoor zal door het Technisch Hart via de trainers instructies worden gegeven.

Alleen met deze maatregelen is het mogelijk om de besmettingsgraad op een op een acceptabel niveau te houden, op een niveau dat onze gezondheidszorg aankan.

We hopen op jullie begrip en medewerking,

Het bestuur
 
15-3-2020 Algemeen