Watersnood: steun RHC Concordia!

23-7 Nieuws De oudste hockeyclub van Limburg heeft jouw hulp nodig! Het sportcomplex is veranderd in een rampgebied. Tijdens de watersnood die onlangs een groot deel van Limburg en zeker Roermond in zijn greep hield, is enorme waterschade ontstaan. Ook bij de hockeyclub. Het gehele complex is ondergelopen, met twee meter water op de drie velden en een meter water in de kleedruimten en het clubhuis. Een enorm verlies voor hen als familieverenging, voor Roermond en de Limburgse hockeysport.

Er zal veel geld nodig zijn om de hockeyclub weer op te bouwen en een toekomst te bieden, zodat ze over drie jaar hun honderdjarig bestaan kunnen vieren.

De totale omvang is op dit moment nog niet exact aan te geven. Wel is duidelijk dat de velden, accommodatie en alle materialen zullen moeten worden vervangen. De kostenpost zal dan ook gigantisch zijn. Uiteraard zijn zij met de gemeente in gesprek en proberen zij aanspraak te maken op beschikbare gelden vanuit diverse fondsen. Daarmee zullen ze het echter niet redden. Alle beetjes zijn daarom welkom!

Draag jij RHC Concordia een warm hart toe en wil je een donatie doen? Dat kan via onderstaande button. Alvast enorm bedankt voor jouw steun!


Klik hier om te doneren


Geen streefbedrag
Op deze actiepagina is het streefbedrag een verplicht veld. Er is een fictief bedrag ingevoerd. Elke bedrag, hoe klein ook, wordt gewaardeerd!

Via de nieuwspagina van de hockeyclub en hun social media kanalen zullen ze de komende tijd regelmatig updates geven over de ontwikkelingen rondom het complex en deze actie.
 
23-7-2021 Goede doelen