Lid worden - Proeftraining

30-3 Nieuws
Beginnen met hockey kan al vanaf 5 jaar. We hebben verschillende vormen van hockey; voor iedere leeftijdscategorie is er iets passends. De inschrijftermijn voor komend seizoen is inmiddels verstreken maar voor jongens hebben we in veel gevallen nog plek. Voor meisjes zijn er nog enkele plekken in bepaalde leeftijdscategorieƫn. Wil je misschien ook lid worden van LHC Roomburg maar wil je eerst een paar trainingen meedoen om te kijken of hockey de sport voor jou is?
Dat kan wanneer er nog ruimte in jouw leeftijdsgroep/lijn is.

Proeftrainingen
Je kan bij Roomburg geheel vrijblijvend een proeftraining volgen (bij twijfel maximaal 3). Je traint mee met leeftijdsgenoten om zo de sfeer te proeven en een eerste indruk van hockey op te doen. En vind je het leuk, dan schrijf je je in. Aan de hand van je geboortedatum word je ingedeeld in een team van een bepaalde hockey lijn.

Aanmelden proeftrainingen
Mail met juniorenalgemeen@roomburg.nl of er in jouw categorie nog plek is en om je eventueel aan te melden voor een  proeftraining. Vermeld daarbij altijd je naam, geboortedatum en telefoonnummer. Na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail/app en kan je via de lijncoƶrdinator een afspraak inplannen.
 
30-3-2022 Jongste Jeugd