Molentoernooi voor regionale D-teams op zondag 19 juni

16-5 Nieuws
Op zondag 19 juni organiseert de evenementen commissie van 09.00 – 16.30 uur
het Molentoernooi. Dit is een recreatief toernooi voor de D-juniorenteams en staat garant voor sportiviteit en gezelligheid. Het leukste toernooi van het district!

Het Molentoernooi wordt met vier poules van maximaal vijf teams gespeeld. Elk team neemt een eigen scheidsrechter mee. De hele dag staat er limonade klaar en tussen de middag zorgen wij voor een geweldige lunch met veel verse groente en fruit en een overheerlijke hamburger. Tussen de wedstrijden door kunnen de teams de stormbaan op, zijn er sportieve spelletjes en worden er teamfoto' s gemaakt. Het toernooi eindigt uiteraard met de prijsuitreiking waarbij iedereen een mooie medaille krijgt. Uiterlijk 16.30 uur sluiten we af. Lees hier de flyer

Inschrijven en kosten 
Het inschrijfgeld bedraagt €190,- per team van maximaal 15 spelers en 2 begeleiders (extra spelers of begeleiders € 10,- per persoon).
Schrijf je in door uiterlijk 5 juni een mail te sturen naar [email protected]
Vermeld bij de inschrijving:
1. Naam hockeyclub
2. Team
3. Naam contactpersoon
4. Telefoonnummer contactpersoon

Nadat jouw team is aangemeld checken wij aan de hand van de samenstellingen van de poules of we het team kunnen plaatsen. Als de poules gevormd zijn wordt de plaatsing bevestigd en ontvang je het rekeningnummer waarop het inschrijfgeld (€190,- per team) kan worden overgemaakt. De inschrijving is definitief als het inschrijfgeld ontvangen is. Vóór 10 juni 2022 moet het inschrijfgeld betaald zijn.

We zien jullie voor veel hockeyplezier op 19 juni!

NB: Tijdens het toernooi worden er foto's gemaakt die voor publicatie doeleinden gebruikt kunnen worden (website, nieuwsbrief). Bezwaar? Geef het aan bij [email protected].

 
16-5-2022 Junioren