Support zondag Heren 1 naar de Overgangsklasse!

24-5 Nieuws
Ga zondag 29 mei mee naar Schiedam! Het belooft weer even spannend te worden als de bloedstollende wedstrijd van afgelopen zondag: eerste winstpunt uit strafcorner, gemiste strafbal, het tegendoelpunt, met forse hoofdwond weer het veld op want 1-1 was niet genoeg, en vervolgens drie minuten voor tijd de verlossende 2-1! De noodzakelijke punten tegen Ommoord zijn werkelijk voor de poorten van de hel weggesleept door de mannen van Roomburg Heren 1. Daarmee kan ons vlaggenschip nog promoveren naar de felbegeerde Overgangsklasse!

Aanstaande zondag de allesbeslissende UITwedstrijd tegen de nummer drie: Schiedam Heren 1. Roomburg heeft het in eigen hand. Winst in Schiedam betekent voor ons het kampioenschap met zekere promotie, maar winst voor Schiedam kan ook hen nog de kans bieden op de play-offs en mogelijke promotie naar de Overgangsklasse! De wedstrijd zal dus echt op het scherpst van de snede gespeeld gaan worden.

Het nadeel van UIT spelen kunnen we alleen compenseren middels een massale Roomburg opkomst aan de lijn in Schiedam. We zullen er als twaalfde man zij aan zij moeten staan om Heren 1 alle support te geven die ze nodig hebben voor een goed resultaat. Daarom huurt het bestuur bussen in om gezamenlijk die kant op te gaan waarvoor je je HIER kunt aanmelden. Doe dit zo snel mogelijk want VOL = VOL en wie het eerst komt het eerst maalt!

Vertrektijd: 13.00 u - kwartier tevoren aanwezig 
Vertreklocatie: hoek van Vollenhovenkade - Meijerskade
Dress code: Oranje (Roomburg) tenue
Aanvang wedstrijd: 14.45 u

Na Schiedam keren we om 16.30 u met de bus terug naar de club om hopelijk het kampioensfeest groots te vieren met Gido 🙌🙌.

We hopen op een enorme opkomst van zowel Senioren, Junioren, vrijwilligers als natuurlijk de vaste supportersschare van Heren 1!

NB: Mocht je je hebben ingeschreven en onverhoopt toch niet meekunnen, geef dit dan door aan Matt de Jong op 06-82945401. Voor eventuele vragen kun je ook bij hem terecht.

 
24-5-2022 Tophockey mannen