Trainers gezocht voor seizoen 2022/2023

24-5 Nieuws Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar trainers voor zowel de Junioren als voor de Jongste Jeugd. Vind jij het leuk om (weer) training te geven? Meld je aan via dit formulier voor woensdag 1 juni (ook ouders zijn welkom om zich aan te melden)!

Training geven kan als je seizoen 2022-2023 in de C-lijn of hoger speelt. Training geven aan een Juniorenteam kan vanaf tweedejaars C. Bij voorkeur ben je minimaal 4 hockeyjaren ouder dan de kinderen in jouw trainingsteam maar anders krijg je een ervaren trainer naast je. 

Evenals vorig jaar is er gedurende het seizoen weer begeleiding aanwezig voor het trainen (en coachen) en zullen er een aantal interessante bijscholingen worden georganiseerd.

Juniorentrainers proberen we voor het aflopen van het huidige seizoen (12 juni) vast te leggen. Voor jongste jeugd geldt dat we vaak pas een definitieve indeling kunnen maken als alle roosters bekend zijn. Dat is na de zomervakantie. In elk geval hoor je uiterlijk 16 juni of we een plekje voor je hebben als trainer. 

Vragen over Junioren trainen? Stel ze aan Hein van den Steenhoven via [email protected].
Vragen over Jongste Jeugd trainen? Stel ze aan Pien van der Mark via [email protected].

 
24-5-2022 Trainingscorner