Heren 1 schrijft geschiedenis ๐Ÿ†

8-5 Nieuws
Sinds 2017 iedere keer nét niet. Vier keer de play-offs net niet gewonnen en Corona die een bruut einde aan de competitie maakt... Maar nu dan WEL gelukt! Terwijl Heren 1 op Alecto in de laatste minuten van de extra blessuretijd de zwaar bevochten 2-1 voorsprong verdedigt, bereikt de supporters het nieuws waar niemand op had durven hopen... Forescate, de nummer 2 in de poule, had verloren van de voorlaatste!

Na het laatste fluitsignaal slaat de opluchting over de toch redelijk zwaarbevochten tweede helft, seconden later om in gejuich, tranen en gehos als het nieuws ook de spelers bereikt. Omdat het onverwacht komt, smaakt het kampioenschap nog beter. Teammanager Fred, altijd op alles voorbereid, haalt de Champagne flessen en de beker uit zijn tas en de euforie breekt los op het veld en langs de kant.

Het bestuur belt de hulptroepen in om op Roomburg een feestje op te tuigen. Na het douchen worden onze helden op Roomburg onthaald met fakkels en een erenhaag. Door de boxen schalt 'we are the champions' en het feest kan losbarsten. Wat zijn we trots op onze mannen en staf ๐Ÿงก!!

Met nog 2 wedstrijden te gaan speelt dit Heren 1 op 21 mei voor het laatst thuis, maar de promotie naar de Overgangsklasse is al binnen!

Foto's iMedion | Jeannet


 
8-5-2024 Tophockey mannen