Zoek je een team? Kijk in de Roomburg Senioren Spelersbank!

9-5 Nieuws De LHC Roomburg Senioren Spelersbank voor seizoen 2024/2025: kan jij overweg met een hockeystick en ben je op zoek naar een leuk hockeyteam? Presteer je daarbij in zowel de eerste, tweede als de derde helft? Dan ben je misschien wel geschikt voor één van onze seniorenteams!

Houd dit bericht in de gaten voor de meest recente beschikbare plekken. Spreekt een team je aan, stuur gerust een berichtje naar de betreffende contactpersoon en wie weet schitter jij volgend seizoen in het oranje/blauw op de hockeyvelden!

Wil je liever nog even sparren over de opties, stuur dan een mail naar [email protected].

NB: Wil jij ook een oproep doen voor nieuwe teamgenoten? Mail dan met Lucille via [email protected] met de volgende informatie: team, speelklasse, leeftijdsgroep, type speler(s) gezocht en benodigde ervaring. Begeleid dit door een wervend tekstje, contactgegevens en een teamfoto!

--------------------------------------------------------------------
Vacatures:


Team: D3
Klasse: reserve 1e klasse
Leeftijd: 23 - 35 jaar
Gezocht: diverse veldspeelsters
Ervaring: Ervaring is gewenst ivm niveau van klasse. Maar vooral welkom om een keer mee te trainen en te kijken of het matcht!Zin om weer te schitteren op het hockeyveld?
Welkom bij ons team met een leuke mix van leeftijden en levensfases (ong. 23 - 35) die vroeger vrijwel allemaal hoog gehockeyd hebben. Tegenwoordig heeft iedereen gewoon een leven, dus trainen we slechts één keer per week (op dinsdag). Dat weerhoudt ons er echter niet van om op de zondag bloedfanatiek het veld te betreden. En na de wedstrijd? Dan kunnen we heerlijk met elkaar lachen, (vega)knaks smikkelen en een drankje doen.
Pas jij bij ons team? Ben jij die speelster die ons komt versterken? Stuur dan een appje naar Machteld (06-31755843) of mail Roomburg!

--------------------------------

Team: D7
Klasse: 3e klasse
Leeftijd: 26 - 36 jaar
Gezocht: diverse veldspeelsters
Ervaring: Ervaring is gewenst ivm niveau van klasse. Maar vooral welkom om een keer mee te trainen en te kijken of het matcht!


Ben jij op zoek naar een hockeyteam in de derde klasse dat niet alleen fanatiek speelt, maar ook zorgt voor een gezelligheid buiten het veld? Zoek niet verder! Dames 7 van Roomburg zoekt nieuwe speelsters! We zijn een hechte vriendengroep met een vaste keeper en een passie voor hockey én gezelligheid.

Elke woensdag trainen we onder begeleiding van onze vaste trainer die ons elke keer weer iets nieuws leert. Naast het harde werken op het veld, hechten we veel waarde aan de sfeer binnen het team. We organiseren regelmatig teamuitjes, een onvergetelijk teamweekend, en sluiten het jaar af met een sfeervol kerstdiner.

Ben jij net zo fanatiek als wij en heb je zin in een combinatie van sportieve uitdagingen en leuke momenten? Stuur dan een berichtje naar Paula via 0648601711.

--------------------------------


Team: Dames 8
Klasse: Reserve 4e klasse
Leeftijd: 27+ op dit moment
Gezocht: Veldspeelsters en keeper
Ervaring: Hockey ervaring is gewenst, train vooral een keer met ons mee!


Ben jij op zoek naar een hockeyteam in Leiden die naast de trainingen en wedstrijden ook van gezelligheid houdt? Vind je het leuk om na de hockey een drankje te doen, samen naar TD te gaan maar ook om de wedstrijd te knallen met elkaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een team met leeftijden vanaf 27 jaar maar ook als je wat jonger bent, ben je zeker welkom! We trainen op woensdagavond. Wil je een keer meetrainen? Stuur een appje naar Charlotte: 0648266546

--------------------------------

Team: Dames 10
Klasse: 4e klasse
Leeftijd: 24-36 op dit moment
Gezocht: Veldspeelsters
Ervaring: Hockey ervaring is gewenst, train vooral een keer met ons mee!


Zoek jij een gezellig team maar houd je ook van een fanatiek potje hockeyen? Heb je zin in karaokeavonden en een gezellige derde helft inclusief bitterballen? Kom dan een keer met ons meetrainen! D10 is een team van meiden tussen de 24 en 35 jaar oud. We trainen op dinsdag met onze toptrainer en we hebben een vaste keeper! We organiseren veel leuke uitjes en er wordt wekelijks door een groepje speelsters samen in de sportschool gesport. Wil je een keertje meetrainen? Stuur dan Iris een berichtje op 0683388639 of via insta op @roomburgdames10

--------------------------------

Team: H30-2
Klasse: 2e klasse
Leeftijd: 32-57 op dit moment
Gezocht: Veldspelers
Ervaring: Hockey ervaring is gewenst, train vooral een keer met ons mee!

 

Ben jij een enthousiaste hockeyspeler van 35 jaar of ouder en op zoek naar een sportief, gezellig team? Ons hockeyteam is op zoek naar nieuwe spelers om onze gelederen te versterken!
 
Wij zijn een hechte groep van fanatieke hockeyers die elke week met plezier het veld betreden. Hoewel we ons inzetten om op het veld goed te presteren, verliezen we nooit het plezier uit het oog. Onze wedstrijden en trainingen zijn een perfecte mix van inspanning en ontspanning.
 
Na de training en wedstrijden genieten we graag van een biertje en goede. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende teamspirit, maar is ook gewoon heel gezellig.
 
Of je nu een doorgewinterde hockeyer bent of na een tijdje de stick weer wilt oppakken, je bent van harte welkom. Belangrijk is dat je passie hebt voor de sport en plezier zoekt in een team dat net zo graag sport als dat het geniet van de gezelligheid. Interesse? App met Job de Reus op 06-24286219.


--------------------------------


--------------------------------
 
9-5-2024 Senioren