Zoek je een team? Kijk in de Roomburg Senioren Spelersbank!

9-5 Nieuws De LHC Roomburg Senioren Spelersbank voor seizoen 2023/2024 is geopend. Kan jij overweg met een hockeystick en ben je op zoek naar een leuk hockeyteam? Presteer je daarbij in zowel de eerste, tweede als de derde helft? Dan ben je misschien wel geschikt voor één van onze seniorenteams!

Houd dit bericht in de gaten voor de meest recente beschikbare plekken. Spreekt een team je aan, stuur gerust een berichtje naar de betreffende contactpersoon en wie weet schitter jij volgend seizoen in het oranje/blauw op de hockeyvelden!

Wil je liever nog even sparren over de opties, stuur dan een mail naar [email protected].

NB: Wil jij ook een oproep doen voor nieuwe teamgenoten? Mail dan met Lucille via [email protected] met de volgende informatie: team, speelklasse, leeftijdsgroep, type speler(s) gezocht en benodigde ervaring. Begeleid dit door een wervend tekstje, contactgegevens en een teamfoto!

--------------------------------------------------------------------
Vacatures:


Team: Dames 2
Klasse: Reserve 1e klasse
Leeftijd: 18+
Gezocht: Veldspeelsters (voor, midden, achter)
Ervaring: Je hebt in een eerste of tweede team gespeeld in de jeugd of dames met een redelijk niveau.


Ben jij opzoek naar een gezellig dames team maar hou jij er ook van om een serieus potje te hockeyen? Dan ben je bij Dames 3 op het juiste adres. Wij houden ervan om lekker te hockeyen maar vinden het ook heel belangrijk om leuke dingen met elkaar te doen. Zo hebben wij ieder jaar een date diner en gaan we ieder jaar op teamweekend.
Lijkt het je wat om op een leuk niveau te hockeyen? Twee trainingen en een wedstrijd maar vind je gezelligheid ook belangrijk? Stuur dan een berichtje naar: 0624671554 en wie weet zien we je binnenkort op een training!


--------------------------------

Team
: Dames Jong 2
Speelklasse: 2e klasse
Leeftijdsgroep: 18 t/m 25 jaar
Type spelers: Veldspeelsters (voor, midden, achter)
Ervaring: Ervaring is gewenst, je bent zeker welkom om een keertje mee te trainen om te kijken of het matcht!


Wij zijn op zoek naar meiden die houden van gezelligheid maar ook in zijn voor een sportief potje hockey. Bij interesse stuur een w'app berichtje naar Yadi: +31 6 10736867.

--------------------------------

Team: Dames 11
Klasse: Reserve 5e klasse
Leeftijd: gemiddelde leeftijd is tussen 24 en 40 jaar
Gezocht: Veldspeelsters (voor, midden, achter) en een keeper
Ervaring: Hockey ervaring is gewenst maar niet verplicht.


Foto: kennismakingstraining op 17-04-2023
.
Ben je een leuke, gezellige, sportieve meid die graag (weer) wilt hockeyen? Kom een keer meetrainen op donderdagavond met ons. Bericht naar Lynn: 06 27590774


--------------------------------


 
9-5-2023 Senioren