Veel betere zaalmogelijkheden voor Roomburg door 'eigen hal'!! šŸ„³

7-11 Nieuws Het eerste weekend van december start de zaalcompetitie! Hiervoor is en wordt al hard gewerkt door onder meer zaalcommissaris Maarten Zandvliet. Lees Roomburg Zaalhockey O10-O18_2023-2024: hierin is veel essentiƫle informatie voor aankomend zaalseizoen te vinden voor de jeugd. De training- en wedstrijdschema's komen binnenkort online. Maar ook willen we het volgende goede nieuws delen!!

Van oudsher is in Leiden een tekort aan zaalsportruimte. Zeker in de winter, als veldsporters de hallen opzoeken. Terwijl steeds meer hockeyverenigingen over een eigen blaashal beschikken, behoorde dit voor LHC Roomburg nooit tot mogelijkheden en moesten we het altijd doen met té weinig, bij elkaar gesprokkelde uren verdeeld over veel verschillende hallen.

Dit winterseizoen mag Roomburg echter als enige sportclub nog gebruik maken van de Vijf Meihal. De gemeente heeft besloten de sloop nog even uit te stellen waardoor we veel meer uren kunnen maken dan de afgelopen jaren en beter kunnen trainen! Wedstrijden op weekenddagen mogen we er helaas niet houden (vanwege overlast voor de buurt) maar met de extra uren voor zaaltrainingen zijn we heel blij!! Lees hoe dit is gelopen in dit artikel uit het Leidsch Dagblad.

Daarnaast wordt samen met de gemeente gewerkt aan een meer structurele oplossing voor ons zaalprobleem, waarbij een blaashal voor het eerst toch niet uitgesloten wordtā€¦ Wordt vervolgd, maar voor nu: iedereen een goed zaalseizoen toegewenst!

Vragen over het zaalseizoen? Mail met [email protected].

Vijf Meihal:

 
7-11-2023 Zaalhockey