Sinterklaas twee keer op bezoek!

4-12 Nieuws
Dit jaar is onze Jongste Jeugd traditiegetrouw weer getrakteerd op een echte Pietentraining. Maar LHC Roomburg is de laatste tijd zoveel in het nieuws dat Sinterklaas zelf ook heel nieuwsgierig was naar het Leidse cluppie, en zelf twee bezoeken bracht!

Op vrijdag 1 december waren Sint en zijn Pieten eerst in het clubhuis en later op het veld. Daar viel op dat drie Pieten zeer vaardig waren met de stick! De kids kregen een zweetbandje met het Roomburg logo cadeau voor warmere tijden en lekkere natuurlijk lekkere pepernoten*! Bekijk het O7 t/m O9 album (kiezen voor openen met Google) van 1 december vol prachtige foto's genomen door Joris Aben Fotografie.

Op zondagochtend 3 december verrasten Sint en zijn Pieten ons nog een keer bij de Funkeys! Om de kou te weerstaan konden de funken het KNHB Pietendiploma halen na het uitvoeren van verschillende opdrachten. Ze ontvingen een chocolade letter van Sinterklaas en warme chocolademelk. Bekijk het Funkey album (kiezen voor openen met Google) van 3 december.

Veel dank aan de organisatoren!

*van Roomburg sponsor PLUS Lammenschans


 
4-12-2024 (Jongste) Jeugd