Meld je aan voor de coachworkshop breedtecoaches O12-O18

2-2 Nieuws Wat is het geheim van een goede voorbespreking? Hoe zorg je dat elf individuen als team gaan functioneren? En hoe zet je een team tactisch het beste neer?

We hebben veel enthousiaste ouders die het team van hun kind coachen en het daarmee mogelijk maken dat alle kinderen elke zaterdag een leuke wedstrijd kunnen spelen. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat het soms nog een beetje zoeken kan zijn waar je dan op moet coachen en hoe je de boodschap het best overbrengt zodat het blijft hangen bij de spelers.

Daarom geeft Sonja Thomann  twee workshops over coaching voor alle ouders die een 012 t/m 018 team coachen. Sonja is zelf al tientallen jaren op het hoogste niveau actief als coach, leercoach bij de KNHB en staat elke donderdag op het veld bij onze eigen Dames 1. Ze wil graag haar kennis in deze workshops met jullie delen.

Datum: maandag 4 en 18 maart 
Tijd: van 19.30-21.30 
Locatie: '‘t Croontje' (BSO clubhuis)

Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan via dit formulier. Het is ook mogelijk om één van de twee workshops te volgen, maar natuurlijk leuker als je er twee keer bij bent. Vragen over deze workshops  stel je aan Jasper Kokx via [email protected].


 
2-2-2024 Junioren