Eregalerij zaalkampioenen

25-2 Nieuws Bij de senioren greep Heren 1 net naast de eerste plek maar Dames 1 werd de verrassende kampioen in de eerste klasse (zie separaat bericht). Daarnaast werden maar liefst negen van onze jeugdteams kampioen in de zaal!

Na het veilig stellen van promotie op het veld, zijn de meiden van MO16-2 in de zaal doorgegaan met winnen en met 29 punten uit 12 wedstrijden waren zij duidelijk de beste van de poule. In de MO14-lijn hebben we drie titels te vieren. MO14-2 stelde op de laatste speeldag de eerste plaats veilig met twee mooie overwinningen. MO14-3 maakte het heel spannend, maar had op de valreep genoeg aan een gelijkspel in de directe confrontatie met de nummer twee. MO14-6 wisten maar één keer niet te winnen en scoorden liefst 41 keer in 10 wedstrijden. Maar MO12-4 verdient echt groot applaus: deze meiden werden al twee keer kampioen in de eerste seizoenshelft en zijn in de zaal weer kampioen geworden met bijna 60 goals! Geven jullie de andere teams ook nog een kans meiden?

Bij de jongens maakte JO16-1 het erg spannend. Zij kwamen in de kampioenswedstrijd eerst nog op achterstand, maar wisten dit gelukkig recht te trekken en uiteindelijk met 4-3 het spannende duel te winnen. JO16-4 heeft de hele winter niet verloren en was dus overduidelijk de sterkste in hun poule. Een hele knappe prestatie. Bijna hetzelfde geldt voor JO12-3. Zij verloren maar één keer en konden al hun feestje vieren met nog twee wedstrijden te gaan. Onze laatste kampioen is een van onze combiteams die we maken in de zaal. JO12-12 speelde 10 wedstrijden en won ze allemaal. Helaas toch een smetje op de titel: de jongens kwamen twee doelpunten tekort om de magische grens van 100 goals te doorbreken.

Wij zijn trots op al onze kampioenen en de eigen trainingslocatie met successen smaken naar meer. We kijken al uit naar volgend zaalseizoen!


Eregalerij Jeugd Zaalkampioenen - Dank voor jullie foto's!
 
25-2-2024 Zaalhockey