Robbert Groeneveld aangesteld als nieuwe Trainer-Coach Heren 1

14-5 Nieuws Roomburg heeft Robbert Groeneveld aangesteld als Trainer-Coach voor Heren 1 voor de komende drie seizoenen. Bestuur, technische staf en spelers zien in hem de juiste man om succescoach Vincent de Geus op te volgen bij de begeleiding van Roomburg Heren 1. We zijn enorm blij met de komst van de 40-jarige coach uit Voorburg en zien de transitie met onze vaandeldrager vol vertrouwen tegemoet! Het driejarige contract draagt bij aan de continuïteit in de jongens- en herenlijn.

Robbert heeft zijn jeugd op de hockeyvelden van HDM doorgebracht en een aantal jaar gespeeld bij Cartouche Heren 1. Hij heeft bij zijn thuisclub HDM diverse jeugdteams getraind en als coach een aantal jaren Cartouche JA1 op landelijk niveau begeleid. Daarna coachte Robbert Groeneveld gedurende 6 jaar Alphen Heren 1. Bij Alphen bracht Robbert geloof in succes, liet zien hoe je ambities kon waarmaken en liet de spelers stappen maken waarvan ze nooit gedacht hadden die te kunnen maken. Zijn werkwijze sorteerde effect. Hij is gepromoveerd van de 2e klasse naar de Overgangsklasse en won hij de befaamde Silvercup. In de winterstop van 2022-2023 werd hij bovendien met HDM heren 1 zaalkampioen van Nederland. Het huidige seizoen deed hij ervaring op als coach in de Promotieklasse van Cartouche Heren 1.

Robbert Groeneveld werkt voor de gemeente Den Haag, heeft 3 kinderen, en ziet de overstap helemaal zitten: "De afgelopen jaren heeft Roomburg H1 het geweldig gedaan, en ook dit seizoen laten de mannen wederom zien hoeveel gedrevenheid en ambitie er aanwezig is. Ik heb heel veel zin in dit nieuwe avontuur!”  

Met Jasper Kokx als Technisch Directeur, Robbert Groeneveld voor Heren 1 en Joost van Eyk als Trainer-Coach van Dames 1, hebben we een mooi en sterk team om de komende jaren op te vertrouwen. We kijken uit naar hun optreden in het volgende seizoen!

Vragen? Neem contact op met Jasper Kokx of Marc Immink, of loop langs tijdens het inloopspreekuur van het bestuur op zaterdag 25 mei van 10:00 tot 11:30 uur in de bestuurskamer ☕🍰.  


 
14-5-2024 Tophockey mannen