Doe mee met het Open Molentoernooi O12 op 22 juni! ๐Ÿ‘๐Ÿงก๐Ÿ’™

20-5 Nieuws
Ook dit jaar organiseert Roomburg het gezellige Molentoernooi voor alle O12-teams uit de regio. Het is een gezelligheidstoernooi dat in vier poules van maximaal vijf teams wordt gespeeld.

De hele dag staat er limonade klaar en tussen de middag krijg je een lekkere lunch met veel verse groenten en fruit en een heerlijke hamburger. ๐Ÿงƒ๐Ÿ๐Ÿฅ’๐Ÿ”

Tussen de wedstrijden door kunnen teams de springkussens op, zijn er sportieve spelletjes en worden er teamfoto's gemaakt. Het toernooi eindigt met de prijsuitreiking waarbij iedereen met een mooie medaille naar huis gaat! ๐Ÿฅ‡

Datum:
Zaterdag 22 juni 2024
Tijd:
09.00 โ€“ 16.30 uur
Locatie:
Leidse Hockeyclub Roomburg, Van Vollenhovenkade 20, Leiden
Kosten:
€ 225,- per team van max 15 spelers en 2 begeleiders (extra spelers of begeleiders € 10,- pp).
Doelgroep:   
JO12 en MO12
Inbegrepen:
Drinken, lunch, spelletjes en prijs

De aanmelding gaan altijd erg hard, dus schrijf je op tijd in want VOL = VOL! Aanmelden tot uiterlijk 8 juni 2024 via [email protected]. Vermeld daarbij:
  1. Naam hockeyclub
  2. Team en klasse waarin je speelt
  3. Naam + telefoonnummer contactpersoon
Na aanmelding krijg je een ontvangstbevestiging maar hiermee ben je nog niet verzekerd van plaatsing. Aan de hand van de inschrijvingen kijken we naar de mogelijke samenstellingen van de poules, en of we jouw team kunnen plaatsen. Wij bevestigen de plaatsing middels een e-mail met het rekeningnummer waarop het inschrijfgeld moet worden betaald vรณรณr 15 juni. De inschrijving is definitief wanneer het inschrijfgeld ontvangen is.

Lees alles nog hier na.

Tot 10 mei!

 
20-5-2024 Junioren