Open trainingen Dames 1 op 18 en 20 juni

3-6 Nieuws Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur met een goede balans tussen hockey en gezelligheid?

Roomburg Dames 1 is een fanatiek team dat onder leiding van de coach Joost van Eyk dit seizoen grote stappen heeft gemaakt. Zij hopen het huidige seizoen te kunnen verzilveren met een promotie naar de eerste klasse.

Naast het fysieke en het feestelijke is binnen de club sinds twee seizoenen veel aandacht voor het mentale aspect van sport- en teambeleving. Dit unieke programma, dat door psycholoog en voormalig tophockeyster Yara Casteleijn is ontwikkeld, wordt  vanwege de mooie resultaten breed uitgerold. Daarnaast wordt Joost ondersteund door Sonja Thomann, iemand van naam en faam in de hockeywereld.
Kortom; Roomburg is een club waar ontwikkeling, prestaties en plezier op hoog niveau worden aangeboden.

Dames 1 traint elke dinsdag- en donderdagavond en eet op dinsdag met elkaar na de training. Zij gaan elk jaar op teamtrip naar het buitenland (afgelopen jaar naar Madrid) en vormen een hecht team dat veel met elkaar optrekt en geliefd is binnen de vereniging.

Wil jij Roomburg Dames 1 komen versterken volgend jaar? Doe dan mee met de open trainingen! Stuur een berichtje naar coach Joost van Eyk op 06-14558330.

 
3-6-2024 Tophockey vrouwen