Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
juni 48 %
juli 0 %
augustus 100 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 8
Bestuur 
Barcommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris E8-tallen   Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris E6-tallen  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris F  Info?
Juniorencommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Wedstrijdsecretaris  Info?
Juniorencommissie  Zaalhockeycommissaris  Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Nieuwroomburgpark_2400x600.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 
5. Caroussel - Website wist-je-datjes 

Website Wist-je-datjes

De huidige website staat sinds ongeveer begin 2012 online. Het is ons gebleken dat niet iedereen zijn weg kan vinden op de site. Wij werken momenteel aan een verduidelijking van de navigatie op de site, maar willen u enkele handigheden en mogelijkheden niet onthouden. Als je verbeter ideeën hebt, horen we dat graag via [email protected]


Mijn Teams

Links boven aan de website staan de blokken waar je snel naar de teampagina van je team kunt gaan. Maar, dat kan nog sneller. 

Door een team te selecteren, komt de teaminformatie in het hoofddeel van het scherm. Rechts boven, net onder de foto staat nu de tekst 'Toevoegen aan mijn team +'. Door hier op te klikken verschijnt in het blauwe vak links boven een link naar dit team. Zo kun je maximaal 4 teams toevoegen aan dit vak.

Als je een team wilt verwijderen, kan dit eenvoudig door in het blauwe vak op het '(x)' te klikken achter de naam van het team.


Inloggen Roomburg App en Mijn Roomburg

De website van Roomburg bevat een hoop nuttige informatie over de club. En heeft ook team-pagina’s met informatie over de wedstrijden en team-taken. Maar er is ook een omgeving, die volledig op jou toegespitst is:

Mijn Roomburg en de Roomburg App!

Mijn Roomburg bereik je via de website en de Roomburg App installeer je op je Apple of Android-telefoon. Hieronder zie je hoe.


Mijn Roomburg:

  • Ga naar www.roomburg.nl
  • Klik rechtsboven op de grote blauwe knop met "LOGIN Mijn Roomburg" er op
  • Login met lidnummer en wachtwoord. Het lidnummer vind je op de factuur of in het kenmerk van de afschrijving bij de bank. Het wachtwoord kun je eventueel opvragen via ‘Inloggegevens vergeten? Klik dan hier’. Er wordt dan een wachtwoord gemaild naar het bekende e-mail adres.
  • Kijk eens rond wat er allemaal mogelijk is. Hier staan bijvoorbeeld ook de stukken van de ALV's.


Roomburg App:


Contactgegevens wijzigen in App en Mijn Roomburg

Roomburg wil persoonlijke zaken graag persoonlijk met je communiceren. Dit betekent, dat Roomburg wil weten hoe zij met je kan communiceren. En dat verandert nog wel eens. Een ander e-mail adres, een nieuw telefoonnummer, een verhuizing.

Een verhuizing moet je schriftelijk doorgeven aan de ledenadministratie, maar je e-mail adressen en telefoonnummers kun je zelf aanpassen via de website of de Roomburg App. Neem dus even de tijd om het te controleren en eventueel aan te passen, het is reuze eenvoudig!


Mijn Roomburg:

  • Ga naar www.roomburg.nl
  • Login met lidnummer en wachtwoord. Klik in de LISA Team omgeving rechtsboven op ‘Profiel’ en dan op ‘Bewerk’. 


Roomburg App:

  • Open de Roomburg App
  • Klik rechtsonder op ‘meer…’ en op het volgende scherm op ‘Profiel’
  • Klik rechtboven op ‘Wijzig’


Je kunt dan telefoonnummers en e-mailadressen aanpassen voor degene waarmee je bent ingelogd. En natuurlijk een mooie profielfoto toevoegen.


Zorg dat je bereikbaar bent voor je teamleden en de club!

 

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?