Jeugd_Funkeys & Coolkids


Iedere week trainen en spelen bij de Funkeys en Coolkids van LHC Roomburg ruim 100 enthousiaste kinderen in de leeftijdscategorie van 5 t/m 6 jaar. Kinderen en ouders leren in een sociaal veilige omgeving wat het is om onderdeel te zijn van een prachtige vereniging en van een leuk team. Daarnaast leren de kinderen natuurlijk de basisbeginselen van het hockeyspel.

Bij de Funkeys en Coolkids (vroeger ook wel Benjamins geheten) staat plezier in het spel en de individuele ontwikkeling van het kind voorop; winnen is natuurlijk leuk maar niet belangrijk bij het hockeyen voor de allerkleinste leden van Roomburg!

Waarschuwingen:
  • Gedurende het lopende seizoen kunnen kinderen ouder dan 5 soms toegelaten worden TOT 1 maart, mits er nog ruimte is. Overleg hiervoor met de ledenadministratie.
  • Van 1 maart tot 1 mei is de inschrijvingsperiode voor het nieuwe seizoen; eind mei/begin juni hoor je of je lid kan worden (afhankelijk van het aantal overschrijvingen).
Kenmerken Funkeys (bondscategorie O6)
- Leeftijd op 1 oktober van het lopende seizoen 5 jaar oud   
- Gedurende het veldseizoen één maal per week training
- Gedurende het zaalseizoen een vijftal indoor trainingen
- Accent op samen bewegen en spelen

Kenmerken Coolkids (bondscategorie 1e jaars O7)
- Leeftijd op 1 oktober van het lopende seizoen 6 jaar oud
- Gedurende het veldseizoen één maal per week training
- Na herfstvakantie deelname aan "Coolkids" wedstrijdprogramma op zaterdagochtend
- Gedurende het zaalseizoen een vijftal indoor trainingen
- Accent op samen bewegen en hockeyen

Trainingstijden en -locaties
- Veldtrainingen van de Funkeys vinden plaats op zondagochtend 9:15-10:15 op het halve hockeyveld aan de Cronesteijnkade.
- De Coolkids trainen op vrijdagmiddag vanaf 16:30 op Roomburg.

Meer informatie
Wil je een keer komen kijken en sfeer proeven? Kom dan een keer kijken bij een training! Heb je vragen over Funkeys en/of Coolkids? Mail dan naar [email protected] of [email protected].