SponsoringTeamsport is gezond, verbindt en verbroedert en zorgt voor meer begrip en respect voor elkaar. De sportvereniging is een belangrijke ontmoetingsplek voor leden en supporters, zorgt voor ontspanning en sociale cohesie en helpt jongeren bij hun ontwikkeling. Deze maatschappelijke functie maakt sportverenigingen het ideale platform voor bedrijven om zich aan al die actieve en passieve sporters te presenteren.

Wat maakt specifiek LHC Roomburg interessant voor sponsoren?

Met meer dan 1400 leden, 100+ teams, veel actieve vrijwilligers en een grote hoeveelheid bezoekers zijn we de enige Leidse hockeyclub en de grootste sportvereniging van Leiden. Daarnaast heeft de club een nauwe binding met de Professoren– en Burgemeesterswijk en de directe omgeving: het complex wordt ook gebruikt door tal van andere gebruikers.
Met de promotie van Heren 1 naar de Overgangsklasse, de in de Landelijk Top spelende Veteranen en de overige Landelijk spelende teams is het sponsorbereik niet beperkt tot de Leidse regio. Ook evenementen, waaronder het beroemde driedaagse PIMs toernooi, trekken bezoekers van ver daarbuiten.

Samen staan we sterker

Roomburg is een echte familieclub waarbij gezelligheid en sportieve ambities samenkomen. Met onze ondergrondse waterberging voor regenwater worden de drie watervelden aan de Van Vollenhovenkade en de  naastgelegen tennisvelden besproeid. Daarnaast heeft Roomburg aan de Cronesteinkade de  beschikking over een half zand–ingestrooid hockeyveld. De club werkt samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur zodat geen kind buitenspel hoeft te staan. 

Zonder de steun van onze sponsoren kunnen wij onze ambities niet waarmaken. Sponsoring bij LHC Roomburg met haar verschillende media en vele evenementen biedt voor ieder bedrijf en iedere beurs passende opties voor presentatiemogelijkheden. Kijk in de Brochure sponsoring LHC Roomburg 2023-2024 voor de mogelijkheden, mail met [email protected], of spreek ons aan!

De sponsorcommissie:

Barry Lassche   
Margot van Noordennen   
Lucille Luijkx   
Joost Verboom   
Bob van Brussel   
Marloes de Bondt   
Willem Jan Langenbach
Marco Goense
Peter Koomen
Jeske Koomen
Vacature