augustus 2018

NIEUWSBRIEF

De nieuwsbrief wordt verzorgd door de RoCoCo (Roomburg Communicatie Commissie).
De volgende nieuwsbrief verschijnt op 19 oktober.
Kopij daarvoor kun je tot 12 oktober 12:00 uur sturen naar
[email protected].

Nieuwe Roomburg website

Vandaag wordt de nieuwe website van Roomburg gelanceerd. En dat was hoog tijd!
De oude website was al een paar jaar oud en voldeed niet meer. Vooral op een smartphone was de website niet goed te bekijken. De nieuwe website zorgt dat alle relevante informatie weer makkelijk vindbaar is, ook op een smartphone. Lees verder

Ouders en trainers gezocht voor de looptrainingen voor A,B,C jeugd

Na een pilot in het vorige seizoen, die positief is geëvalueerd door de spelers, willen we dit jaar vanaf 8 oktober weer looptrainingen aanbieden. We zijn echter nog op zoek naar trainers en ouders die het leuk vinden om (af en toe of elke week) looptraining te geven. De inhoud van de trainingen wordt gemaakt door de hoofdlooptrainer. De trainingen zijn verplicht voor de selectieteams en vrijwillig voor de breedteteams.

Meld je aan als trainer of bel coördinator looptrainingen Eveline Schell
(06 - 20 60 44 13).
Managers, meld je breedteteam aan als je mee wilt doen.
Lees verder

Even voorstellen: Maurits Eikenhout
Technisch Directeur Jeugd                   


De aanstelling van een Technisch Directeur Jeugd is een belangrijke stap in het realiseren van onze ambities en de professionalisering van onze club. Een club waar zaken (sportief en organisatorisch) goed geregeld zijn zonder dat we het familiegevoel kwijtraken. 
Lees verder
 

Heren 1 gaat voor de prijzen!


Het afgelopen seizoen heeft het veruit jongste team van de Eerste Klasse met spectaculair spel en enerverende wedstrijden, het hart van menig hockeyliefhebber gestolen. Heren 1 speelde met hun enthousiasme en flair de sterren van de hemel, maar deed door jeugdig ongeduld, zichzelf menigmaal te kort. De negende plek was hierdoor het uiteindelijke resultaat. Het doel dit seizoen: meedingen naar de prijzen, met minimaal evenveel enthousiasme en flair als het afgelopen seizoen, maar … nu wel met een heel seizoen aan ervaring rijker. Lees verder

Vrijdagmiddagborrel voor iedereen


Iedere eerste vrijdag van de maand is er van17.00 - 20.00 uur een vrijwilligersborrel in het clubhuis. Alle leden en ouders zijn van harte welkom! Het is een gezellige gelegenheid om vrijwilligers, bestuurders, andere leden en ouders dan die je normaal spreekt of gewoon bekenden, informeel te ontmoeten. De eerstvolgende vrijmibo staat gepland voor 7 september.

 

Roomburg Dames 1 presents


Na de tweede promotie op rij, speelt Dames 1 komend jaar Eerste Klasse! Een groot aantal speelsters is gebleven, maar jullie zullen ook nieuwe sterren zien. Dames 1 heeft ook dit jaar weer grootse plannen. De ambitie is handhaven en het liefst in de bovenste helft van de poule eindigen.  We hebben jullie aanmoediging dus hard nodig! Lees verder

Intersport biedt Roomburgleden 20% korting op schoenen óf stick

Intersport, één van de belangrijke sponsoren van LHC Roomburg, biedt alle leden op vertoon van een VOUCHER 20% korting op een nieuw paar schoenen óf een nieuwe stick! De actie loopt tot 31 december 2018. Voor aanschaf van je outfit en stick kan je terecht bij de Intersport Twinsport Superstore aan de Lammenschansweg. Hier kan je ook terecht voor het ophalen en/of omruilen van kleding uit het kledingplan.
 

Nieuw arbitragereglement

Het bestuur heeft op 27 augustus een nieuw arbitragereglement vastgesteld. Aanleiding vormden regelmatige discussies over indelingen en verwachtingen over het aantal fluitbeurten op basis van vaak onjuiste aannames.  Het nieuwe reglement verduidelijkt de afspraken en regels die gelden voor de indeling van scheidsrechters voor het seizoen 2018-2019. Het reglement is gepubliceerd op de website.

Op basis van de competitiekalender is de benodigde scheidsrechterscapaciteit en -kwaliteit in beeld gebracht. Voor het komend seizoen moeten 105 juniorenwedstrijden worden gefloten door de seniorenteams. Dames 1 neemt 19 wedstrijden voor haar rekening, zodat de overige teams (11 heren, 14 dames) de andere 86 wedstrijden mogen fluiten, een gemiddelde per team van iets meer dan 3 juniorenwedstrijden per seizoen.
Lees verder over arbitrageplanning en -reglement

Vrienden van Roomburg bijeenkomst op
9 september:
“Alle ballen verzamelen…!”

Op zondag 9 september komen de Vrienden van Roomburg op de club bij elkaar. Ze doen dit om bij te praten over noodzakelijke huishoudelijke zaken (financiën en bestuur mutaties), maar ook om vooruit te kijken en nieuwe bijdragen aan de club te bespreken. Ook wordt het meest recente cadeau aan Roomburg, de nieuwe geluidsinstallatie, officieel overhandigd!

Nieuwe vrienden zijn ook van harte welkom!
Lees wat de Vrienden nog meer gaan doen

Vernieuwing velden 2 en 3 

Zoals bekend zijn de matten van veld 2 en 3 versleten, die van veld 2 heeft al enige reparaties ondergaan. Nu duidelijk is dat Roomburg in het park blijft en niet naar de Vliet gaat, is met de gemeente weer overleg gevoerd over deze velden. De vervanging van de matten van veld 2 en 3 staat volgens de afschrijvingstermijn gepland voor de zomer van 2019. Op 20 augustus jl.
heeft de voorzitter hierover gesproken met Stedelijk
Beheer, verantwoorde-lijk voor de sportaccommodaties.
Lees de belangrijkste conclusies uit het overleg

Sponsors in het zonnetje

Zaterdag 25 augustus vond het jaarlijkse sponsordiner plaats. Ook dit jaar was het diner een succes: mooi weer, lekker eten en goed gezelschap! Onze sponsors maken een hoop extra’s mogelijk op de club en dit diner organiseren wij als bedankje.

Er zijn ook steeds meer teamsponsors bij de club betrokken. Zij steunen met trainingspakken, aftergameshirts, etc. een eigen team of een specifiek team. Ook deze sponsors worden uitgenodigd voor het sponsordiner en langs-de-lijn-borrels...immers: zij steunen een deel van onze club. Lees verder

TOP-week; we zijn begonnen!

In de laatste week van de schoolvakantie hebben alle 1e en 2e jeugdteams het seizoen geopend met een intensieve trainingsweek, de zogenaamde TOP-week. Onder regie van de nieuw aangestelde Technisch Directeur Jeugd, Maurits Eikenhout, werden alle trainer/coaches aan het werk gezet om een door henzelf opgesteld programma te draaien. Lees verder

Doorgang fietsenstalling 

De toegang tot onze fietsenstalling is niet ruim, maar we moeten
het ermee doen. Vorig seizoen is de capaciteit van de stalling vergroot, maar doordat de ingang vaak als parkeerplaats wordt gebruikt, is de toegang tot de rekken verderop vaak moeizaam.  Vriendelijk verzoek dus om deze doorgang voor iedereen vrij te laten.

In de zomerperiode is een speciaal vak aangebracht voor het stallen van scooters en bakfietsen (direct achter de ‘sauna’). Dit vak is dus niet voor fietsen bedoeld. Hierbij ter herinnering de afspraken omtrent het stallen van fietsen.   
Lees het fietsreglement

Agenda voor de komende periode

zaterdag 1 september
16:30 - 20:00 uur: OpeningsBBQ voor ABCD jeugdteams

maandag 3 september
19:30 - 22:00 uur: Junioren coach/manager informatieavond

vrijdag 7 september
17:00 - 20:00 uur: VrijdagMiddagBorrel

zondag 9 september
13:45 - 16:15 uur: Vrienden van Roomburg: alle ballen verzamelen!

zondag 9 september
16:00 - 21:00 uur: Theedansen

dinsdag 11 september
19:30 - 21:00 uur: Spelregelexamen Club Scheidsrechter (CS)

donderdag 13 september
19:30 - 21:00 uur: Spelregelexamen Club Scheidsrechter (CS)

vrijdag 14 september
18:30 - 20:30 uur: Bitjes happen

zaterdag 15 september
09:00 - 13:00 uur: Bitjes happen

woensdag 19 september
19:00 - 21:00 uur: Workshop Beter Leren Fluiten: een aanrader!

donderdag 20 september
19:00 - 21:00 uur: Spelregelexamen Club Scheidsrechter (CS), reserveavond

vrijdag 5 oktober
17:00 - 20:00 uur: VrijdagMiddagBorrel

Facebook
Twitter
Website
 

Aanpassen hoe je deze nieuwsbrief ontvangt?
Je kunt je profiel updaten of je uitschrijven.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*